Kokemukset Viitasaarelta aiheena YmpyräKS-aamukahveilla verkossa – Ilmoittaudu ennakkoon perjantain 26.5.2023 tilaisuuteen

Julkaistu 03.05.2023

Kiinnostaako ympäristövastuullisuus ja siihen liittyvä toiminta Viitasaarella? Tule kuuntelemaan kokemuksia maakunnallisille aamukahveille, joille voit osallistua mistä tahansa etäyhteydellä.

Viitasaaren kaupunki on osa YmpyräKS-verkostoa, joka on suunnattu kaikille ympäristövastuullisuudesta kiinnostuneille yrityksille, yrittäjille ja yritysten parissa toimiville. Verkoston tavoitteena on jakaa tietoa ympäristövastuullisesta yritystoiminnasta sekä tarjota vertaistukea.

Verkostossa järjestään kuukausittain aamukahvit ja perjantain 26.5.2023 tilaisuuden aihe on uusiutuvan energian pienimuotoinen tuotanto ja käyttöönotto. Näillä toukokuun aamukahveilla klo 8.30-9.30 puhumassa ovat Viitasaaren kaupungin tekninen johtaja Juho Tenhunen sekä Viitasaarella toimivan Windsiden edustaja. Juho Tenhunen kertoo kaupungin omistaman terveyskeskuksen kiinteistöjen aurinkopaneelien käytöstä ja kokemuksista, Windsiden edustaja puolestaan valmistamiinsa tuuliturbiineihin liittyistä asioista.

Muista ilmoittautua tilaisuuteen ennakkoon ilmoittautumislomakeella, jotta saat linkin tapahtumaan.

YmpyräKS-verkostoa pyörittävät Viitasaaren kaupungin lisäksi Keski-Suomen liitto, Business Jyväskylä, Business Äänekoski, Yrityskiihdyttämö BioPaavo, Jyväskylän kaupunki, Keski-Suomen kauppakamari ja Keski-Suomen yrittäjät.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta