Kokoontumisrajoituksien lieventäminen koskee myös Wiitaunionia – Yli 50 henkilön tapahtumat mahdollisia erityisjärjestelyin 12.5. alkaen

Julkaistu 12.05.2021

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista alueellaan ajalla 12.5.–1.6.2021. Päätöksen mukaan Keski-Suomessa, eli myös Viitasaarella ja Pihtiputaalla, yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärä rajoitetaan enintään 50 henkilöön, mutta keskiviikosta 12.5.2021 alkaen myös yli 50 henkilön tapahtumat ovat sallittuja erityisjärjestelyin.

Yli 50 henkilön tapahtumien järjestäminen edellytyksenä on se, että kaikkien toimintaan osallistuvien on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa noudattaen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeistusta. Mikäli yleisötilaisuuksia ei voida järjestää turvajärjestelyin, ei niitä voida järjestää ollenkaan.

Tiistaina 11.5. annettu päätös korvaa aluehallintoviraston 26.4. antaman päätöksen, joka koski kokoontumisrajoituksia 16.5. saakka.

Lisätiedot ja päätös aluehallintoviraston verkkosivulla.

THL:n ja OKM:n ohjeistus.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston yhteystiedot.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta