Kotitalouksien haravointijätteiden pienkuormat veloituksetta lajitteluasemille lokakuussa viikoilla 41-43 Viitasaarella ja Pihtiputaalla

Julkaistu 23.09.2022

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta järjestävät lokakuussa vastaanoton kotitalouksissa ja vapaa-ajan asumisessa syntyville puutarhajätteille yhteistyössä L&T Oy:n kanssa. Puutarhajätettä voi tuoda paikkakuntien L&T Oy:n lajitteluasemille niiden aukioloaikoina.

L&T Oy:n lajitteluasemat sijaitsevat osoitteissa Vaarinvuorentie 77, Viitasaari sekä Reisjärventie 215, Pihtipudas. Lajitteluasemien ajantasaiset aukioloajat voit tarkistaa L&T:n sivuilta.

Kampanja-aikana viikoilla 41-43 (10.-30.10.2022) keräys on maksuton asumisessa syntyvien puutarhajätteen pienkuormien osalta. Keräys ja kampanjahinta koskee haravointi- ja puutarhajätettä. Oksat tulee pitää erillään haravointijätteistä, eikä kampanja koske niitä.

Keräys on tarkoitettu vakituisille ja vapaa-ajan asukkaille (ei yrityksille tms.). Keräys on tarkoitettu pienkuormille eli henkilöauton peräkärrykuormille. Jätesäkkiin sullotut jätteet tulee purkaa vastaanottopisteellä. Vaihtolava- ja traktorikuormien sekä yritysten puutarhajätteiden osalta peritään L&T Oy:n lajitteluaseman hinnaston mukainen vastaanottomaksu.

Kampanja-ajan ulkopuolella puutarhajätteestä peritään L&T Oy:n lajitteluaseman hinnaston mukainen vastaanottomaksu.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta