Kotitalouksien haravointijätteiden pienkuormat veloituksetta lajitteluasemille toukokuun ajan Viitasaarella ja Pihtiputaalla

Julkaistu 02.05.2022

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta järjestävät toukokuussa puutarhajätteiden vastaanoton kotitalouksissa ja vapaa-ajan asumisessa syntyville puutarhajätteille yhteistyössä L&T Oy:n kanssa. Puutarhajätettä voi tuoda paikkakuntien L&T Oy:n lajitteluasemille niiden aukioloaikoina. L&T Oy:n lajitteluasemat sijaitsevat osoitteissa Vaarinvuorentie 77, Viitasaari sekä Reisjärventie 215, Pihtipudas. Lajitteluasemien ajantasaiset aukioloajat voit tarkistaa L&T:n sivuilta.

Kampanja-aikana (toukokuun ajan) keräys on maksuton asumisessa syntyvien pienkuormien osalta. Keräys on tarkoitettu pienkuormille eli henkilöauton peräkärrykuormille. Jätesäkkiin sullotut jätteet tulee purkaa vastaanottopisteellä.

Keräys ja kampanjahinta koskee haravointi ja puutarhajätettä. Oksat tulee pitää erillään haravointijätteistä, eikä kampanja koske niitä. Keräys on tarkoitettu vakituisille ja vapaa-ajan asukkaille (ei yrityksille tms.). Vaihtolava- ja traktorikuormien osalta peritään L&T Oy:n lajitteluaseman hinnaston mukainen vastaanottomaksu. Kampanja-ajan ulkopuolella puutarhajätteestä peritään L&T Oy:n lajitteluaseman hinnaston mukainen vastaanottomaksu.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta