VTScape-pakopeli

“Pomon salaisuus” on VTScapen ja Viitasaaren ensimmäinen pakopeli. Paikkakunnan nuorten tekemässä ja ylläpitämässä pelissä selvitellään tunnetun viitasaarelaisliikemiehen hämäriä puuhia. Pelaaminen on täysin ilmaista!

Pakohuone on avoinna varausten mukaan. Varaukset ja kyselyt numerosta 044 935 7507. Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa nimellä @VTScape. Pakohuoneen osoite on Koulutie 4, 44500 Viitasaari (Google Maps)

Pakohuone ”Pomon salaisuus”

Olette työntekijöinä kansainvälisessä firmassa, jonka pääkonttori sijaitsee  Viitasaarella piilossa uteliailta katseilta. Nyt poliisi on saanut vihiä firmanne hämärästä toiminnasta vielä tuntemattomaksi jääneeltä ilmiantajalta.

Poliisit ovat matkalla tarkastamaan toimitilojanne ja heidän on määrä saapua kohteeseen tunnin kuluttua. Pomonne E. Kähkönen on kuitenkin itse jo paennut paikalta ja jättänyt teidät alaiset toimistoonsa lukkojen taakse. Teidän tehtävänne on löytää viimeinen todiste, jolla poliisit voisivat todentaa firmassa tapahtuneen rikollisen toiminnan.

Mikäli ette onnistu löytämään todistetta ja pakenemaan huoneesta ajoissa, kaikki syyt vieritetään teidän niskaanne. Jos taas onnistutte, pelastatte sekä itsenne, että Pomonne nahan.

VTScape

Pakopelin varaukset

044 935 7507 Soita

VTScape on toteutettu Maaseudun Sivistysliiton Hyvän mielen teot, yhteiset talkoot Kyyjärvellä ja Viitasaarella -hankkeessa. Hankkeen tuloksista, osallisuudesta ja MSL:n kuntayhteistyöstä voit lukea lisää MSL:n sivuilla.

Seuraa meitä Facebookissa!

Seuraa meitä Instagramissa!

Lisätiedot

Niina Vuori

Projektikoordinaattori

040 774 9378 Soita

Yksikkö

Projektikoordinaattori MSL:n Hyvän mielen teot, yhteiset talkoot Viitasaarella ja Kyyjärvellä -hankkeessa.

Suvi Osala

Yhteisökehittäjä

0400 987 001 Soita

Yksikkö

Yhteisökehittäjä MSL:n Hyvän mielen teot, yhteiset talkoot Viitasaarella ja Kyyjärvellä -hankkeessa.

Hae sivustolta