Kun et tiedä mistä aloittaa, aloita Kartanolta – Nuorten matalan kynnyksen Ohjaamo Viitasaari avaa ovet syyskuun alussa

Julkaistu 30.08.2021

Nuorten matalan kynnyksen tieto-, ohjaamo- ja neuvontapalvelu Ohjaamo Viitasaari avaa ovensa keskiviikkona 1.9. Ohjaamo Viitasaari tarjoaa maksutonta apua ja tukea kaikille 15-29-vuotiaille nuorille esimerkiksi työhön, koulutukseen, asumiseen ja omaan arkeen liittyvissä asioissa, joustavasti ilman ajanvarausta. Nuoren tarvitsee siis vain kävellä ovesta sisään ja alkaa kysellä. Ohjaamo kokoaa nuorten palveluita saman katon alle ja Ohjaamossa päivystääkin aina vaihteleva joukko eri alojen asiantuntijoita.

Ohjaamo Viitasaari keskiviikon 1.9. jälkeen avoinna aina keskiviikkoisin klo 12-16. Ohjaamo löytyy toisen asteen nuorisotilan eli Kartanon tiloista, osoitteesta Koulutie 4.

Jos toimit nuorten kanssa, ota Ohjaamoon yhteyttä. Toiveissa on saada mahdollisimman laajasti kaikki nuorten kanssa Viitasaarella toimivat tahot mukaan Ohjaamon toimintaan. Ohjaamo myös jalkautuu esittelemään toimintaa eri paikkoihin ja tapahtumiin. Jos toimintasi tavoittaa nuoria, voit kutsua Ohjaamon kylään.

Ohjaamolla ei vielä ole omaa puhelinta, mutta ohjaamokoordinaattori Anna Kemppaiseen voi olla yhteydessä sähköpostitse anna.kemppainen@viitasaari.fi tai puhelimitse 0406317632.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta