Kuntoportaiden pohjatyöt lähes valmiit – Työmaalla liikkuminen kielletty

Julkaistu 15.07.2019

Savivuorelle rakennettavien kuntoportaiden maanrakennustyöt ovat loppusuoralla. Laskettelurinteen viereinen vanhan hissikuilun ura on levennetty ja kuntoportaiden alle on ajettu hiekkaa ja mursketta, kuten perjantaina otetuista kuvista näkyy.

Valtuustoaloitteen perusteella tehtävät portaat rakennetaan Savivuoren laskettelurinteen lähelle. Portaiden alapää on Lummeniemen leirikeskuksen parkkipaikan ja majoitusrakennuksen luona. Yläpää tulee laskettelurinteen laitaan, josta avautuu maisemat Savilahteen ja Kurkelaan.

Varsinaisen portaiden rakentaminen aloitetaan välittömästi, kun maanrakennustyöt saadaan valmiiksi. Valmiiksi mittaan tehdyt puutavarat odottavat rinteessä asentamista. Kuntoportaisiin asennetaan yhteensä noin kuusi kilometriä puutavaraa noin 15 000 ruuvilla. Puurakenteiden tekeminen vie ennakkoarvion mukaan 4-5 viikkoa.

Työmaalla liikkumista on syytä välttää, sillä kulkemisen vaikutukset maapohjaan aiheuttavat lisätöitä. Viikolla 29 työmaa ympäröidään lippusiimalla kylttien lisäksi. Ennen portaiden valmistumista paikalla liikkuminen on siis kiellettyä kaikilla tavoin, niin jalkaisin kuin moottoriajoneuvoilla.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta