Kylien kehittämisavustukset ja kylätalojen lämmitysavustukset ovat haettavissa – Hakemukset tulee jättää 28.3.2024 klo 16 mennessä

Julkaistu 15.02.2024

Viitasaaren kaupunki tukee kyläyhdistysten toimintaa erilaisilla avustuksilla ja näin vahvistetaan vakituisen ja kausiasumisen edellytyksiä eri puolilla pikkasen parempaa periferiaa. Kehittämisavustusta myönnetään kyläyhdistysten yleishyödyllisiin investointi- ja kehittämishankkeisiin, jotka liittyvät kylien viihtyvyyden ja elinvoimaisuuden parantamiseen.

Useilla kyläyhdistyksillä on toimintatiloja, joiden lämmittämistä kaupunki tukee. Vuodesta 2016 lähtien kaupunki on päättänyt myöntää 1000 euron suuruisen lämmitysavustuksen niille rekisteröidyille ky­lä­yh­dis­tyk­sil­le, joilla on jo useam­man vuoden ajan ollut kylätalollaan läpi talven lämmitys ja erilaista sään­nöl­lis­tä toimintaa talviaikaan, ja he ovat tämän osoittaneet kaupungille.

Kehittämisavustusta ja lämmitysavustusta tulee hakea 28.3.2024 klo 16 mennessä. Ohjeet avustusten hakemiseen ja tarkat kriteerit tulee lukea erillisestä kuulutuksesta.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta