Lastenvalvojalta neuvontaa ja ohjausta ilman ajanvarausta tiistai-iltapäivisin Jyväskylässä

Julkaistu 01.10.2019

Lastenvalvojalta neuvontaa ja ohjausta ilman ajanvarausta tiistai-iltapäivisin Jyväskylässä 

Onko perheessäsi erotilanne ja selvitettävää lapsen huolto-, asumis-, tapaamis- tai elatusasioissa? Jyväskylän lastenvalvoja ja palveluohjaaja antavat neuvontaa ja ohjausta ilman ajanvarausta 8.10. alkaen tiistaisin klo 13-15.30. Neuvonta-ajalla vanhemmat voivat yksin tai yhdessä saada tietoa lapseen liittyvistä sopimusasioista erotilanteessa sekä palveluohjausta. 

Lastenvalvojan walk-in-vastaanotto on Jyväskylän lapsioikeudellisten palveluiden tiloissa, osoitteessa Väinönkatu 6, 3. kerros. Asiakkaita palvellaan vuoronumerojärjestyksessä. 

Yhteyttä lastenvalvojaan myös sähköisesti, puhelimitse ja chatillä 

Jyväskylän, Hankasalmen, Viitasaaren ja Pihtiputaan asukkaita palvelevalle lastenvalvojalle voi varata ajan edelleen myös sähköisesti: puhelinneuvontaan, elatussopimusneuvotteluun tai huolto- tai tapaamissopimusneuvotteluun. Sähköiseen ajanvarauspalveluun kirjaudutaan omilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. 

Lapsioikeudellisten palveluiden puhelinneuvonta palvelee keskiviikkoisin klo 10-12 numerossa 014 266 7011. Lastenvalvojan chat-palvelu on avoinna maanantaisin klo 15–17. 

Lastenvalvoja auttaa, jos perheen vanhemmat ovat eronneet ja lapsen huolto-, asumis-, tapaamis- ja elatusasiat vaativat sopimuksia, ohjausta, neuvontaa ja apua. Lisäksi lapsioikeudelliset palvelut selvittää lapsen isyyden esimerkiksi, kun neuvolassa tapahtuva ennakollinen isyyden tunnustaminen ei ole mahdollista tai avioliiton ulkopuolella syntyneen lapsen isyys on epäselvä. Lapsioikeudelliset palvelut järjestää valvottuja tapaamisia silloin, kun niistä on sovittu lastenvalvojan vahvistamalla sopimuksella tai annettu tuomioistuimen päätös.  

www.jyvaskyla.fi/lastenvalvoja

 Lisätietoja: johtava sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja Mirja Laitinen, p. 014 266 3514

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta