Mahdollisuus vaikuttaa – Esi- ja perusopetuksen sekä varhaiskasvatuksen tuen käsikirjaluonnokset kommentoitavissa

Julkaistu 26.04.2022

Wiitaunionissa on työstetty esi- ja perusopetukseen sekä varhaiskasvatukseen uusia paikallisia käsikirjoja tukeen ja tuen tarpeeseen.

Esi- ja perusopetus

Käsikirjaa ohjaa Wiitaunionin esi- ja perusopetuksessa annettavaa oppimisen tukea ja tuen tarpeen arviointia. Käsikirjaluonnos on nyt siinä vaiheessa, että huoltajilla on mahdollisuus tutustua siihen ja esittää mielipide muun muassa käsikirjan sisällöstä ja esitystavasta.

Tutustu käsikirjaluonnokseen (PDF)

Pyydämme vapaamuotoisia kommentteja käsikirjaluonnoksesta perjantaihin 6.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen koulut.palaute@pihtipudas.fi

Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatuslaki muuttuu 1.8.2022 lähtien varhaiskasvatuksessa annettavan tuen osalta. Tämän muutoksen johdosta on työstetty uusi paikallinen käsikirja ohjaamaan Wiitaunionin varhaiskasvatuksessa annettavaa tukea. Käsikirjaluonnos on nyt siinä vaiheessa, että huoltajilla on mahdollisuus tutustua siihen ja esittää mielipide muun muassa käsikirjan sisällöstä ja esitystavasta.

Tutustu käsikirjaluonnokseen (PDF)

Pyydämme vapaamuotoisia kommentteja perjantaihin 6.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen varhaiskasvatus.palaute@pihtipudas.fi

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta