Miekkasillalla tehdään kaapelointitöitä keskiviikkona 14.6.2023 – Autoliikenteelle käytössä yksi kaista, jalankulkijat ja pyöräilijät pääsevät kulkemaan toisella kaistalla

Julkaistu 13.06.2023

Viitasaaren keskustan ja Isoahon asuinalueen välillä olevalla Miekkasillalla tehdään valokuidun ja sähköverkon rakentamiseen liittyviä kaapelointitöitä keskiviikkona 14.6.2023. Työt koskevat taajamaliikenteen puoleista osaa sillasta, työ ei vaikuta Nelostien liikenteeseen.

Päivän aikana autoliikenteen käytössä on toinen ajokaistoista ja paikalla on liikenteenohjaus. Työkoneet ovat yhdistetyllä jalkakäytävällä ja pyörätiellä, joten kyseistä väylää käyttävät pyöräilijät, kävelijät ja muut liikkujat ohjataan ajoradan toiselle kaistalle.

Liikenteen poikkeusjärjestelyitä vaativat työt on suunniteltu niin, että ne valmistuvat keskiviikon aikana klo 6-18 välisenä aikana. Jos tarve vaatii, työ saattaa jatkua torstaina.

Miekkasillalla tehtävät työt ovat osa laajempaa valokuitu- ja sähköverkkotyötä, jonka pääurakoitsijana on Omexom ja josta on tiedotettu kaupungin kanavissa aiemmin.

Siltaosuus, johon työ vaikuttaa, on merkitty karttaan punaisella.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta