Millainen koulutus voi auttaa yritystäsi tai organisaatiotasi kasvamaan ja kehittymään? – Tule työpajaan tiistaina 30.8.

Julkaistu 14.06.2022

Millainen koulutus voi auttaa yritystäsi tai organisaatiotasi kasvamaan ja kehittymään? Mitä tulevaisuuden osaamistarpeita organisaatiossasi on ja miten koulutuksella voitaisiin siihen vastata? Tule Elinvoimaa koulutuksella -työelämäworkshopiin tiistaina 30.8.2022 klo 14-15.30. Tilaisuus on suunnattu työnantajille ja organisaatioille.

Jyväskylän korkeakoulut järjestävät työnantajille suunnatun toiminnallisen työpajan, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa paikkakunnallasi tarjottavaan avoimeen korkeakoulutukseen.

Webinaarissa kuullaan Jämsän kaupungin elinvoimajohtajan Anna-Liisa Juurinen ja Keski-Suomen liiton kehittämispäällikkö Kari Pirisen puheenvuorot. Workshop järjestetään Zoom-verkkokokousohjelmassa. Fasilitaattorina toimii Anne Hakala Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella https://link.webropol.com/ep/elinvoimaa

Lisätietoa  Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston verkkosivuilla sekä Jamkin avoimien korkeakouluopintojen verkkosivuilla

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta