Nelostien kehittämisestä yleisötilaisuus – Osallistu tapahtumaan verkossa tiistaina 15.9.2020

Julkaistu 07.09.2020

Keski-Suomen ELY-keskus järjestää kaikille avoimen yleisötilaisuuden Nelostien kehittämisestä, mikä koskee myös Viitasaarta.  Tilaisuudessa esitellään Äänekoski-Pihtipudas välisen Nelostien osuuden kehittämisen lähtökohtia, pitkän tähtäimen tavoitetilaa sekä sen saavuttamiseksi hahmotettuja toimenpiteitä.

Yleisötilaisuus järjestetään tiistaina 15.9.2020 klo 17 virtuaalisesti Teams-kokouksena ja se on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Kokoukseen pääset tästä linkistä, joka avautuu selaimessa tai erillisessä ohjelmassa, jos se on käytettävissä.

Esittely pohjautuu tieosuudella käynnissä olevaan toimenpidesuunnitelmaan. Toimenpidesuunnitelma on viranomaisen työkalu, jolla hahmotetaan kokonaisnäkemystä tieosuudella tarvittavista kehittämistoimenpiteistä. Suunnitelman pohjalta tärkeimmistä kokonaisuuksista voidaan myöhemmin lähteä laatimaan liikennejärjestelmästä ja maanteistä annetun lain mukaista tie- tai yleissuunnitelmaa.

Tilaisuuden esittelyaineistoon voi tutustua jälkikäteen myös Väyläviraston verkkosivulla. Aineistosta voi jättää vapaamuotoisia mielipiteitä syyskuun loppuun mennessä ELY-keskuksen kirjaamoon kirjaamo.keski-suomi@ely-keskus.fi tai Kirjaamo, Keski-Suomen ELY-keskus PL 250, 40101 Jyväskylä. Mielipiteeseen on hyvä liittää asianumero KESELY/1280/2019.

Virallinen kutsu PDF-muodossa Keski-Suomen ELY-keskuksen verkkosivuilla.

Lisätietoja suunnitelmasta antaa projektipäällikkö Soili Katko, p. 0295 024 010, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta