Pihtiputaan kunnan työntekijällä todettu koronavirustartunta – Pihtiputaan kunnanvirasto suljetaan loppuvuodeksi

Julkaistu 07.12.2020

Pihtiputaan kunnanviraston työntekijällä on todettu koronavirustartunta maanantaina 7.12.2020. Wiitaunionin johtoryhmä totesi maanantai-iltana, että altistuneet on pitkälti selvitetty. Terveydenhuollosta otetaan puhelimitse yhteyttä kaikkiin tiedossa oleviin altistuneisiin. Altistuneet on pääosin tavoitettu ja asetettu karanteeniin. Altistuneiden perheenjäsenet voivat mennä normaalisti töihin ja kouluun.

Pihtiputaan kunnantalo on suljettu vierailijoilta 8.12.2020–4.1.2021 välisen ajan. Viranhaltijat ja työntekijät ovat pääsääntöisesti etätöissä. Viranhaltijoihin saa yhteyttä puhelimitse ja sähköpostitse. Kunnantalon neuvonta on suljettu toistaiseksi, mutta puhelinvaihde palvelee normaalisti arkisin klo 9-15 numerossa 014 459 6800.

Maataloushallinnon, rakennusvalvonnan ja sivistystoimen sekä teknisen toimen hallinnon palvelut toteutetaan etäyhteyksillä, puhelimitse ja sähköpostilla.

Pihtiputaan valtuuston kokous maanantaina 14. joulukuuta järjestetään etäyhteydellä. Kokous on katsottavissa kunnan Youtube-kanavalla jälkikäteen.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta