Lue ProViitasaari-lehti täältä – Mukana myös kaupungin tiedotusliite

Julkaistu 19.02.2020

ProViitasaari-lehden kansiViitasaarta, paikkakunnan palveluita ja mahdollisuuksia sekä ajankohtaisia asioita poikkeuksellisen laajasti tuova ProViitasaari-lehti on julkaistu keskiviikkona 19. helmikuuta. Vuoden 2020 ensimmäisessä ProViitasaari-numerossa voit lukea muun muassa siitä, miksi Viitasaarelle muuttaneen nuoren pariskunnan mielestä paikkakunta on hyvä vaihtoehto maaseudulle muuttoa miettiville, miten Viitasaarella edistetään kiertotaloutta ja minkälaista apua aloittaville yrityksille on tarjolle sekä paljon, paljon muuta.

Lehdessä julkaistiin myös tieto 12.3. Helsingissä järjestettävästä Haavi-illasta, johon Viitasaaren kaupunki kutsuu pääkaupunkiseutulaisia. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Lehti on luettavissa Issuu-palvelussa maksutta.

Lehteen sisältyy keskellä olevat neljä kaupungin tiedotussivua, jotka löytyvät myös omana julkaisunaan Issuussa.

ProViitasaari-lehti on Viitasaaren Seudun ja Wiita-Sanomien yhteinen erikoisnumero, jonka julkaisemisessa ovat mukana myös Viitasaaren kaupunki, Kehittämisyhtiö Witas sekä Viitasaaren Yrittäjät. Erikoisnumero julkaistaan kaksi kertaa vuodessa ja kevään 2020 numeroa jaetaan painettuna lähes 25 000 kappaletta Viitasaaren Seudun tilaajien lisäksi muun muassa Viitasaaren ja lähialueen kuntien talouksiin.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta