Uimahalli Simmarissa otetaan maanantaina 2.10.2023 käyttöön uusi asiakas- ja kulunvalvontajärjestelmä – Seniorikortin käyttäjien lunastettava henkilökohtaiset sirukortit lipunmyynnistä

Julkaistu 28.09.2023

Viitasaaren uimahalli Simmarissa otetaan maanantaina 2.10.2023 käyttöön uusi asiakastieto- ja kulunvalvontajärjestelmä. Uimahallin ja kuntosalin käyttäjille järjestelmän muutos näkyy uudenlaisina kortinlukulaitteina. Uuden järjestelmän takia nykyisiä uimahallin ja kuntosalin tavallisia asiakaskortteja ei tarvitse vaihtaa, vaan samat kortit toimivat edelleen ja niissä oleva saldo pysyy ennallaan.

Järjestelmävaihdoksella on suurin vaikutus seniorikortin käyttäjiin. Yli 65-vuotiaat ovat Viitasaarella voineet hankkia seniorikortin, joka on voimassa kalenterivuoden ja oikeuttaa pääsyyn uimahalliin sekä kuntosaleille. Aiemmin käytössä olleessa järjestelmässä seniorikortin käyttäjät ovat kirjanneet Simmarin uimahalli- ja kuntosalikäynnit yhteiskäyttöisellä kortilla, joka on ollut kortinlukulaitteen luona. Nyt yhteiskortti poistetaan käytöstä ja jokainen seniorikorttiasiakas käyttää jatkossa omaa henkilökohtaista sirukorttia. Sirukortti hankitaan uimahallin lipunmyynnistä kahvion yhteydestä. Sirukortti maksaa 6 euroa ja samaa, nyt hankittavaa korttia voi käyttää tulevina vuosina.

Järjestelmä mahdollistaa yhtenäisen maksu- ja laskutuskäytännön sekä myöhemmin uusien toimintamallien käyttöönoton ja sen myötä parantaa ja nopeuttaa asiakaspalveluamme. Järjestelmän vaihto ei aiheuta katkosta toimintaan, mutta muutosvaiheessa voi esiintyä hetkellisiä viiveitä. Pyydämme tarkistamaan uimahallin kassalla asiakaskortin toimivuuden, kun saavut käyttämään hallin palveluja. Uimahallin kahvion henkilökunta opastaa uuden järjestelmän käytössä.

Liikuntapalvelut

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta