Sote-ammattilaisia haetaan Wiitaunionin perusturvaan ja Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin

Julkaistu 24.04.2020

Hei, Sinä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen – ilmoittaudu meille lisähenkilöstöön! Sekä Wiitaunionissa että Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä haetaan terveydenhuollon ammattilaisia. Voit ilmoittaa tietosi molempiin. Alla ohjeet Wiitaunionin osalta, sairaanhoitopiirin hakuilmoituksen löydät Kuntarekrystä.

Tarvitsemme työntekijöitä lisäresurssiksi perusturvan eri yksiköihin. Ennakoimme korona-pandemian johdosta lisääntyvää henkilöstötarvetta Wiitaunionissa eli Viitasaaren kaupungissa ja Pihtiputaan kunnassa. Mikäli Sinulla on sosiaali- tai terveydenhuollon koulutus, niin tule kantamaan kortesi kekoon!

Jos olet lomautettuna työstäsi, normaaliin työhösi palaaminen voidaan huomioida sopimusta tehtäessä joustavasti.

Haemme erityisesti:

  • lääkäreitä
  • lähihoitajia
  • sairaanhoitajia
  • terveydenhoitajia
  • laboratorio- ja röntgenhoitajia
  • sosionomeja

Myös aiemmat tutkintonimikkeet, kuten esim. kodinhoitaja, sosiaalikasvattaja tms., huomioidaan myös, samoin opintojen loppuvaiheessa olevat alan opiskelijat ovat tervetulleita.

Työtä ja työntekijöitä järjestellään tarpeen ja käytettävissä olevan työvoiman osaamisen ja kokemuksen perusteella. Vapaaehtoinen ilmoittautuminen valmiudesta Wiitaunionin sosiaali- ja terveydenhuollon tehtäviin ei aiheuta lakiin perustuvaa määräystä alan työhön.

Toimi näin:
Ilmoittaudu Wiitaunionin vs. henkilöstö- ja taloussihteeri Ari-Jukka Käsmälle (044 459 6820ari-jukka.kasma@pihtipudas.fi) ja ilmoita hänelle yhteystietosi, koulutuksesi ja työkokemuksesi sekä se, kuinka nopeasti ja kuinka pitkäksi aikaa olisit käytettävissä.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta