Suurhanketoimiston starttipäivä Viitasaarella perjantaina 23.2.2024 – Yrittäjä, tule tutustumaan klo 9-15!

Julkaistu 22.02.2024

Yrittäjä, tervetuloa suurhanketoimisto.fi-starttipäivään pe 23.2.2024 klo 9–15 Digikeskukseen Viitasaarelle (Keskitie 4).

Starttipäivässä tutustutaan maksuttomaan suurhanketoimisto.fi-portaaliin. Palveluun rekisteröinti vie noin 10–15 minuuttia, tule käymään silloin kuin itsellesi parhaiten sopii. Rekisteröinnin voi tehdä itsenäisesti tai voidaan tehdä se yhdessä.

Tutustu digitaaliseen Suurhanketoimistoon osoitteessa suurhanketoimisto.fi.

Digitaalinen suurhanketoimisto.fi on avattu Sydänsuomessa-alueen (Viitasaari, Karstula, Kannonkoski, Kivijärvi, Kyyjärvi, Kinnula ja Pihtipudas) yrityksille osana Kaustisen seudun ja Sydänsuomessa-alueen välistä yhteistyötä. Sivusto on suunniteltu suurhankkeiden alihankintaketjujen sekä paikallisten yritysverkostojen luomista varten. Palvelun käyttäjä voi jättää palveluun tarjouspyynnön sekä etsiä sopivia paikallisia alihankkijoita ja kumppaneita.

Perjantaina paikalla Digikeskuksessa on Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelman projektipäällikkö Ville Keränen sekä Kehittämisyhtiö Witaksen yrityskehittäjät. Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma on Euroopan unionin osarahoittama Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF) Keski-Pohjanmaan ja Keski-Suomen liittojen kautta.

Lisätietoja
Ville Keränen, projektipäällikkö
Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma
puh. 044 537 2507, ville.keranen@witas.fi

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta