Sydänsuomessa panostetaan hankerahoituksen saamiseen niin yrityksille kuin kunnille – Hankeasiantuntija aloitti kehittämistyön sparraajana

Julkaistu 05.01.2023

Kyteekö mielessäsi idea, joka veisi Viitasaarta ja laajemmin pohjoista Keski-Suomea kohti parempaa tulevaisuutta?

Uusi Euroopan unionin oikeudenmukaisen siirtymän rahasto JTF tuo tarjolle jättipotin kuntien ja yritysten kehittämiseen ja investointeihin. Ensimmäinen haku aukeaa jo kevättalvella.

Sydänsuomen kunnat eli Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas ja Viitasaari ovat käynnistäneet yhdessä Sydänsuomen aluekehitystyölle pikastartti-hankkeen, joka auttaa alueen kuntia jalostamaan kehitysideat yhteishankkeiksi. Lisäksi hanke välittää tietoa JTF-rahoituksen mahdollisuuksista alueen yrityksille.

Hankeasiantuntija Hanna Moilanen on aloittanut työt Sydänsuomen kehittämistyön sparraajana tammikuun alussa. Tarkoitus on kääriä hihat saman tien ja saada ensimmäiset hankehakemukset valmiiksi kevättalvella aukeavaan JTF-rahoitushakuun.

”Järjestämme alkuvuodesta työpajoja, joissa kokoamme kehittämistarpeita ja kehittämisideoita. Sparraan ideointia ja kirjoitan hankehakemuksia. Olen käytännössä kuntien yhteinen työrukkanen, jotta saamme mahdollisimman paljon JTF-rahaa alueelle heti alusta lähtien”, Moilanen sanoo. 💶💶💶

Lue lisää Sydänsuomessa-sivustolta, jossa myös Hanna Moilasen yhteystiedot.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta