Talo 2.0 on nuorten tekemä tila – Avajaiset keskiviikkona 19.2.

Julkaistu 18.02.2020

Mainosjuliste, sisällöt löytyvät tekstistäViime syksynä, iti nuorten mielissä toive uudesta toiminnallisemmasta nuorten tilasta. Tyhjää tilaa oli Haapaniemen vanhalla päiväkodilla, lähes kokonaisen kansakoulun verran. Nuoret ryhtyivät tuumasta toimeen ja keskustelivat yhdessä päättäjien kanssa rakennuksen kehittämisestä. Viitasaaren kaupunki osoitti esimerkillistä yhteistyökykyä ja uskoi homman nuorten haltuun.

Menneen syksyn ja alkuvuoden, on niin kutsutun Talo 2.0:n kimpussa häärinyt aktiivinen nuorten ryhmä, Viitasaaren kaupungin nuorisotyön ja Maaseudun sivistysliiton Hyvän mielen teot- hankkeen ohjauksella. Näiden kuukausien aikana, Talon huoneet ovat täyttyneet lämmöllä ja elämällä pitkän hiljaiselon jälkeen. Saman jykevän katon ja vanhan kansakoulun tunnelmallisten hirsiseinien sisään on saatu mahtumaan ihailtavan paljon nuorten ja nuorisotyön osaamista.

Tätä kaikkea pääset ihailemaan omin silmin keskiviikkona 19.2.2020, jolloin Talo 2.0:n ovet aukeavat suurelle yleisölle sekä erityisesti 2. asteen nuorten vapaaseen käyttöön.

Avajaiset alkavat klo 15:30 virallisella avajaisseremonialla ja jatkuvat aina klo 20 saakka herkutellen, tiloihin tutustuen ja rennosti oleskellen.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi astumaan sisään Talo 2.0:n ovesta!

Ystävällisesti

Talon nuoret, Nuorisotyöntekijä Veikko ja MSL:n yhteisökehittäjä Suvi Osala

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta