Tartuntaketju selvitetty Wiitaunionissa – Lievienkin koronaoireiden esiintyessä ota yhteys terveyskeskukseen

Julkaistu 01.09.2020

Tartuntaketju selvitetty Wiitaunionissa – Lievienkin koronaoireiden esiintyessä ota yhteys terveyskeskukseen

Viitasaaren kaupunki tiedotti maanantaina Wiitaunionissa todetusta koronavirustartunnasta. Kyseinen tartuntaketju on selvitetty, altistuneet on tavoitettu ja asetettu karanteeniin. Wiitaunionin johtoryhmä ja pandemiajohtoryhmä seuraavat tilannetta päivittäin.

Maanantaina 31.8. tiedotettiin myös, että 22.8. Viitasaarella konsertissa on ollut henkilö, jolla on myöhemmin todettu koronavirustartunta. Konsertissa paikalla olleita henkilöitä koskevat yleiset ohjeet, eli lievienkin oireiden esiintyessä on oltava yhteydessä omaan terveyskeskukseensa puhelimitse.

Wiitaunionin terveyskeskuksessa korona-näytteitä otetaan arkisin pääsääntöisesti Pihtiputaan päivystyspoliklinikalla. Jos esiintyy koronaan sopivia lieviäkin oireita (yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi, ripuli), ota yhteys arkisin Pihtiputaan päivystyspoliklinikalle, p. 014 4596700 ja viikonloppuisin Viitasaaren päivystyspoliklinikalle, p. 014 4597223.

Muistutamme turvavälien pitämisestä ja hygieniaohjeiden noudattamisesta sekä maskisuosituksesta julkisissa kulkuneuvoissa ja silloin, kun turvaväleistä ei pystytä huolehtimaan. Vähävaraisille maskeja on tarjolla kaupungin- ja kunnantalolla. Monet kaupungin ja kunnan työntekijät tekevät etätöitä. Ota yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta