Tee ja tienaa! Nuorille tietoa työmahdollisuuksista ja yrittäjyydestä Viitasaarella tiistaina 16.5. – Avoimet ovet Digikeskuksessa, Witaksessa ja Lennättimessä

Julkaistu 28.04.2023

Viitasaarella on tarjolla tietoa erilaisista työ- ja yrittäjyysmahdollisuuksista erityisesti nuorille tiistaina 16.5., kun Kehittämisyhtiö Witas, Digikeskus ja Lennätin järjestävä tiloissaan avoimet ovet klo 14-18.

Tiloihin, toimintaan ja Kehittämisyhtiö Witakseen on avoimien ovien päivässä vielä normaaliakin matalampi kynnys. Vierekkäisissä tiloissa torin laidalla, Wiitakeskuksen yhteydessä (Keskitie 4, Google Maps) olevat palvelut ovat osa Viitasaaren kaupungin toimintaa.

Varsinainen ohjelma järjestetään Digikeskuksen tiloissa. Yrittäjyys- ja työmahdollisuuksien lisäksi tarjolla on elävää musiikkia ja pientä purtavaa. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki aihepiiristä kiinnostuneet. Paikalle kutsutaan myös yritysten ja muiden tahojen edustajia, jotka etsivät esimerkiksi osa-aikasta työntekijää tai joilla on tarvetta esimerkiksi projektiluontoiselle työlle. Yrittäjät voivat ilmoittaa työtehtävistä verkkolomakkeella 11.5. mennessä.

Samoin esimerkiksi luottamushenkilöt, viranhaltijat ja muuten aiheen parissa työskentelevät voivat tulla paikalle kuuntelemaan keskustelua ja ottamaan kantaa esiin nouseviin teemoihin.

Witaksen yrityskehittäjä Elina Mäkinen kertoo yritystoiminnasta, kevytyrittäjyydestä ja niihin liittyvistä kehittämisyhtiön palveluista. Paikalla on myös henkilöstöpalveluja tuottavan OivaTyö Oy:n edustaja. Avoimissa ovissa on varattu aikaa vapaalle keskustelulle ja kysymyksille työmahdollisuuksiin ja yrittäjyyteen liittyen.

Kehittämisyhtiö Witas palvelee kaikkia viitasaarelaisia yrittäjiä ja yrittäjyyttä suunnittelevia maksutta. Digikeskus on Viitasaaren kaupugin ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun EAKR-rahoitteinen hanke, jonka toiminta liittyy digitaalisten mahdollisuuksien käytön edistämiseen. Lennätin on kaikille avoin ja maksuton etätyötila.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta