Topi Sorsakosken elämää ja musiikkia näytelmässä – Kohtalon tango teatterissa tiistaina 8.11.2022

Julkaistu 07.11.2022

Karhean rouhea tarina lahjakkaan taiteilijan elämästä ja musiikista Viitasaaren teatterissa (Koulukuja 8, Google Maps) tiistaina 8.11.2022 klo 19! Teatteri Eurooppa Nelän musiikkinäytelmä Kohtalon tango pohjautuu Topi Sorsakosken elämään ja musiikkiin, mutta pelkkä elämänkertanäytelmä se ei ole. Esitys vie tarinaa lahjakkaan muusikon tuotannon, elämänvaiheiden, lähipiirin ja fanien kautta maailmaan, joka on tumma kuin kohtalokas tango, mutta johon valoa tuo lämmin huumori ja kunnioitus suurta taiteilijaa kohtaan.

Kohtalon tangon käsikirjoittaja Antti Tuomas Heikkinen ja pääroolissa nähtävä, näytelmän alkuperäisessä ideoinnissa mukana ollut Jari Silventoinen ovat pitkäaikaisia Topi Sorsakosken ihailijoita ja tuntevat siten aiheen perin pohjin.

Näytelmän on ohjannut Taava Hakala ja sen rooleissa nähdään Jari Silventoisen lisäksi Neija Välilä, Tuija Hanhikoski ja Kimmo Riikonen, jotka tulkitsevat Topi Sorsakosken unohtumattomimmat hitit nelihenkisen TE4 Bandin säestyksellä. Järjestelyissä on mukana Viitasaaren kaupungin kulttuuripalvelut.

Liput 25 € (norm.) / 22 € (eläkel., opisk., työtön, varusm.) / S-etukortilla -2 € alennus/lippu. Liput voi ostaa ennakkoon verkosta.

Tapahtuma Facebookissa 

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta