Tule sivistys- ja hyvinvointijohtajaksi pikkasen parempaan periferiaan – Hae 25.9.2023 klo 15 mennessä Kuntarekryn kautta

Julkaistu 25.08.2023

Sykkiikö sydämesi opetus- ja varhaiskasvatuspalveluille? Tunnistatko sivistyksen ja hyvinvoinnin roolin keskeisenä osana uudistuvien kuntien tehtäväkenttää? Onko muutosjohtaminen sinun juttusi? Jos vastasit kyllä, voisit olla etsimämme henkilö.

Viitasaaren kaupunki hakee parhaillaan sivistys- ja hyvinvointijohtajaa. Uudessa, vakituisessa virassa pääset rakentamaan sivistys- ja hyvinvointipalveluiden kokonaisuutta osana Viitasaaren kaupungin organisaatiomuutosta. Sivistys- ja hyvinvointijohtajana vastaat Viitasaaren kaupungin sivistys- ja hyvinvointipalveluiden johtamisesta ja kehittämisestä sekä asetettujen taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden saavuttamisesta.

Hae sinäkin pikkasen parempaan periferiaan! Hakemuksia odotamme Kuntarekryn kautta 25.9.2023 klo 15.00 mennessä, palvelussa myös lisätietoa virasta ja hakemisesta.

Viitasaari hakee sivistys- ja hyvinvointijohtajaa, koska kuntapariyhteistyö Wiitaunioni päättyy vuoden 2023 lopussa ja sivistystoimi on yhteistyömallissa ollut Pihtiputaan kunnan vastuulla.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta