Uusille hoitajille ja viitasaarelaisten yritysten uusille työntekijöille asunnot vuokralle puoleen hintaan kolmeksi kuukaudeksi

Julkaistu 23.05.2022

Viitasaaren kaupunki tarjoaa Viitasaaren kaupunkiorganisaatioon tuleville uusille lähi-, sairaan- ja lastenhoitajille sekä Viitasaarella sijaitsevien yritysten uusille työntekijöille Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy:n vuokra-asuntoja 50 % alennuksella. Katso myös muut tarjottavat edut Rekry-sivultamme.

Vuokra-asuntoja tarjotaan 50 % alennuksella kolmen kuukauden ajaksi. Kokeilussa on rajoitettu määrä asuntoja. Vuokrahuojennuksen voi saada vuokrasopimuksiin, jotka alkavat 1.6.-31.12.2022 välisenä aikana. Vuokrasopimus voi kuitenkin olla tätä pidempi.

Asunto tulee varata työnantajan/esihenkilö kautta. Työnantajan edustaja ilmoittaa uuden työntekijän asunnon tarpeesta ja varaa Viitasaaren vuokra-asunnot Oy:ltä kaupungin kiintiöstä vuokra-asunnon. Sen jälkeen vuokrasopimus tehdään suoraan Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy:n ja vuokralaisen välillä. Ehtona on, että työnantajan edustaja osoittaa vähintään yhdellä muuttavaan kotitalouteen kuuluvalla henkilöllä olevan vuokra-aikaa koskeva työsopimus.

Kaupunki pidättää oikeuden tarjota soveltuvaa vapaana olevaa asuntoa ja rajata tarjolla olevien asuntojen määrä. Yksi henkilö voi saada tukea vain kerran. Jos työsopimus työpaikalla päättyy ennen kolmen kuukauden täyttymistä, muuttuu vuokra normaalihintaiseksi.

Miten saada vuokra-asunto 50 % vuokrahuojennuksella?
1. Viitasaaren kaupunkiorganisaatioon tulevan uuden lähi-, sairaan- ja lastenhoitajan esihenkilö ottaa yhteyttä, tai yritys rekrytoi uuden työntekijän ja ilmoittaa Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy:lle hänen oikeudestaan vuokrahuojennukseen.
Vuokralainen ottaa yhteyttä Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy:n toimistoon(040 7358796 (mpm/pvm), vuokraasunnot@viitasaari.fi)), joka ehdottaa vapaina olevia asuntoja.
2. Mikäli sopiva asunto löytyy kiintiöstä, tehdään normaaliin tapaan vuokrasopimus.
3. Vuokrasopimus on määräaikainen jatkuen alennetulla vuokralla korkeintaan kolme kuukautta ja sopimuksen täytyy alkaa ennen 31.12.2022. Tämän jälkeen vuokrasopimus voi jatkua toistaiseksi voimassaolevana normaalilla vuokralla.
4. Kaupunki/ Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy pidättää oikeuden vaatia normaalinsuuruisen takuuvuokran ennen vuokrasuhteen alkamista mahdollisesti vuokralaisen aiheuttamien vaurioiden kattamiseksi.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta