Valtuuston kokouksen nauhoitus epäonnistui maanantaina 11.10.2021

Julkaistu 12.10.2021

Pahoittelemme maanantai-illalla 11.10.2021 pidetyn valtuuston kokouksen nauhoituksen epäonnistumista, jonka vuoksi kokous ei ollut katsottavissa suorana eikä myöskään tallenteena.

Kokousten nauhoitusta hoitaa Wiitaunionin IT-tiimi, johon ollaan saamassa vahvistusta. Kokousnauhoituksia hoitavat tavoittaa numerosta  044 4597  211  tai 044 459 7378, mikäli huomaatte nauhoituksessa ongelmia.

Valtuusto päätti kokouksessa äänestyksen jälkeen (äänin 22 jaa ja 5 ei ) vahvistaa Viitasaaren kaupungin kuntapaikkojen määräksi vuonna 2022 edelleen enintään 20 paikkaa myönteisen oleskeluluvan saaneille turvapaikanhakijoille pääosin perheenyhdistämisen kautta ja että kiintiöpakolaisille ei v. 2022 varata kuntapaikkoja. Äänestykseen päädyttiin, koska Perussuomalaisten valtuustoryhmä ei olisi varannut kuntapaikkoja vuodelle 2022, ei myönteisen oleskeluluvan saaneille eikä kiintiöpakolaisille.

Lisäksi valtuusto hyväksyi kaupunginhallituksen antaman selvityksen tarkastuslautakunnan arviointikertomuksessaan esittämiin havaintoihin ja johtopäätöksiin. Kaupunginvaltuusto merkitsi tiedoksi Viitasaaren kaavoituskatsauksen ja useita lautakunnissa käsiteltyjä aloitteita. Yhdysreitit kuntoon -hankkeen saaman välirahoituksen takaisinmaksuaikaa pidennettiin hakemuksen mukaisesti.

Valtuuston kokousta oli paikan päällä seuraamassa myös useita Viitasaaren nuorisovaltuuston edustajia ja nuorisovaltuuston kummivaltuutetut esittäytyivät kokouksen alussa.

Kansainvälistä tyttöjen päivää vietettiin myös Viitasaaren kaupungissa eilen ja Tyttöjen päivän ajan kaupunginjohtajana toiminut Helmi Korhonen piti valtuuston kokouksen alussa kilvan eri valtuustoryhmien taholta kiitellyn puheen,joka oheisena liitteenä.

 

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta