Vastaa kyselyyn liikenteestä Viitasaarella ja Pihtiputaalla – Wiitaunionissa kehitetään kävelyä ja pyöräliikennettä

Julkaistu 24.06.2021

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat käynnistäneet kävelyn ja pyöräliikenteen edistämissuunnitelman teon, jonka on määrä valmistua vuoden 2021 loppuun mennessä. Suunnitelman laatimisesta konsultin puolelta vastaa Ramboll Finland Oy.

Paikalliset vakituiset ja vapaa-ajan asukkaat sekä kaikki alueella liikkuvat ovat jalankulun ja pyöräilyn olosuhteiden asiantuntijoita, joten heidän mielipiteitään selvitetään kesäkuussa kaikille avautuvalla sähköisellä kyselyllä.

Kyselyssä on taustatietojen ja karttapalautteen keräämisen lisäksi omat osionsa sekä pyöräilylle että jalankululle. Osioissa kartoitetaan molempien kulkumuotojen osalta tyytyväisyyttä nykyisiin olosuhteisiin sekä eri kehittämiskohteiden merkittävyyttä. Karttapalauteosiossa selvitetään mm. pyöräliikenteen ja kävelyn kannalta hankalia paikkoja sekä onnistuneita ratkaisuja.

Esille nostettavat asiat voivat liittyä esimerkiksi jalankulun ja pyöräliikenteen väylien laatuun, kunnossapitoon, turvallisuuteen tai reittien opastukseen. Myös paikallisia ”helmiä” ja muita kiinnostavia kohteita tai reittejä on mahdollisuus nostaa esille.

Kyselyyn pääsee vastaamaan osoitteessa http://mpt.link/wiitaunioni

Kysely on avoinna 15.8. saakka, johon mennessä saadut vastaukset otetaan työssä huomioon kävelyn ja pyöräilyn kehittämistoimenpiteitä suunniteltaessa. Vastaamiseen on hyvä varata aikaa noin 20 minuuttia.

Käytä hyväksesi tämä mahdollisuus vaikuttaa lähiympäristösi liikkumisolosuhteiden kehittämiseen! Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan yhteensä 10 kpl pyöräilyaiheisia teemapaitoja.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta