Vauvan kaa -hyvinvointipäivä lauantaina 9.9.2023 Viitasaarella

Julkaistu 07.09.2023

Vauvan kaa -hyvinvointipäivä on lauantaina 9.9. Viitasaarella ensimmäistä kertaa

Vauvaa odottavat perheet ja vauvaperheet ovat tervetulleita Vauvan kaa -hyvinvointitapahtumaan, jossa esitellään vauvaa odottavien perheiden ja vauvaperheiden palveluita. Tapahtuma on lauantaina 9.9. kello 10–15 Viitasaaren terveyskeskuksen tiloissa, osoitteessa Sairaalantie 4.

Tapahtumassa vauvaa odottavat perheet ja vauvaperheet saavat vinkkejä niin oman kuin vauvankin hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen sekä tietoa millaista toimintaa ja tukea on tarjolla vauvaperheen arkea helpottamaan.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Keski-Suomen hyvinvointialue ja Viitasaaren kaupunki. Tapahtumassa mukana ovat muun muassa neuvola, perhekeskus, lapsiperheiden kotipalvelu, suun terveydenhuolto, perheneuvola, perhetyö, ravitsemusterapia, fysioterapia, avoin varhaiskasvatus, hyvinvointikoordinaattori, Viitasaaren musiikkiopisto, Kriisikeskus Mobile, Äänekosken turvakoti, Viitasaaren vapaaseurakunta, Viitasaaren seurakunta, MLL ja Mieli Ry.

Vauvan kaa -tapahtuma on osa hyvinvointialueen neuvoloiden tarjoamaa perhevalmennusta ja se on avoin koko hyvinvointialueen perheille. Tapahtumaan on vapaa pääsy. 4H-yhdistyksen kahvio on avoinna.

Lisätietoja:

  • palvelupäällikkö Marja Lehtoranta, p. 050 597 8314, Keski-Suomen hyvinvointialue, perhekeskus

 

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta