Veneiden yhteiskäyttöpalvelu Viitasaarelle? – Kerro kiinnostuksestasi marraskuun aikana

Julkaistu 17.11.2021

Miltä kuulostaisi vaivaton veneily Keitele-järvellä edullisesti ilman omistamista? Viitasaarella on parhaillaan käynnissä koemarkkinointoikampanja, kun kaupungin Pikkasen enemmän liiketoimintaa -hanke selvittää Skipperi Fleet -venevuokrauspalvelun kanssa yhteistyössä kiinnostusta veneiden yhteiskäyttöpalveluun Viitasaarella.

Pikkasen enemmän liiketoimintaa -hankkeen yhtenä tavoitteena on edistää vesistöjen virkistys- ja matkailukäyttöä. Kyseessä oleva venevuokraus olisi toteutuessaan Viitasaarella uudenlainen palvelu, joka mahdollistaisi veneretkeilyn laajalla alueella Keitele-järvellä ilman omaa venettä. Jos venevuokraus toteutuu, Viitasaarelle tuodaan täysin varusteltuja Yamarin Cross -veneitä kiinteällä kuukausimaksulla käytettäväksi.

Ilmoita kiinnostuksestasi Skipperin verkkosivuilla palvelun tarvekartoitusta varten.  Jättämällä yhteystietosi et sitoudu mihinkään.

Samalla kuukausimaksulla käytettävissä on kaikki Suomessa olevat Skipperin moottoriveneet, joita tulevalla kaudella yli 170 kappaletta yli 10 kaupungissa ja 25 satamassa.

Skipperi Fleet on suomalainen veneiden yhteiskäyttöpalvelu, jossa yritys vastaa veneiden ylläpidosta ja riittävästä kapasiteetista. Palvelussa ei ole rajoituksia veneretkien määrään. Venevuoroja sekä niiden varauksia on erilaisia. Yritys tarjoaa myös koulutusta veneilyyn. Palvelun käyttö edellyttää tiettyä tieto- ja taitotasoa, jotta käyttö on turvallista. Yli kolme vuotta veneilleet pääsevät vesille heti.

Tällä hetkellä keskusta-alueella on kaupungin soutuveneitä maksuttomasti lainattavissa lyhyitä souturetkiä varten.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta