Viitasaarella ja Pihtiputaalla aloitetaan 30-39-vuotiaiden koronarokotukset – Varaa aika keskiviikosta 2.6.2021 alkaen

Julkaistu 01.06.2021

Viitasaarella ja Pihtiputaalla koronarokotukseen ajan voivat varata 30-39-vuotiaat keskiviikosta 2.6.2021 alkaen Wiitaunionin ajanvarausnumerosta 014 459 6882 (ma-to klo 8-16, pe 8-15). Koronarokotuksen ajanvarausnumeroon soittamalla numero tallentuu järjestelmään ja soitamme takaisin rokotteiden saatavuuden mukaan.

Wiitaunionin alueella on käynnissä myös toisen rokoteannoksen rokotukset. Toisen annoksen rokotukseen tulevien toivotaan noudattavan ensimmäisellä rokotuskerralla annettua aikaa, sillä annettujen aikojen muuttaminen aiheuttaa merkittävästi lisätyötä.

Myös yli 16-vuotiaat riskiryhmäläiset sekä kaikki yli 40-vuotiaat voivat varata ajan rokotukseen. Jos et ole saanut rokotusaikaa ja kuulut rokotettaviin ryhmiin, soita ajanvarauspuhelimeen uudestaan, jos edellinen soittosi oli ennen maanantaita 17.5.2021, jolloin ajanvarauspuhelimen toimintaa muutettiin.

Koronarokotustilanne ja -kutsut julkaistaan osoitteessa viitasaari.fi/koronarokotukset

Jokainen saa koronarokotuksen ensisijaisesti omasta kotikunnastaan. Henkilöllä on oikeus saada koronarokotus myös sellaisessa kunnassa, jonka alueella hän oleskelee säännönmukaisesti tai pidempiaikaisesti, tai jonka terveyskeskuksen hän on valinnut hoitopaikakseen.

THL:n valtakunnallinen linjaus on, että mökkiläisten tulee hankkia rokotteensa siitä kunnasta, jossa ovat kirjoilla. Mökkikunnassa rokotetta ei voida ulkopaikkakuntalaisille antaa.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta