Viitasaarella jälleen uimakouluja uimarannalla – Kolme eri ryhmää lapsille kesä-heinäkuussa Hiekan uimalassa

Julkaistu 01.06.2023

Viitasaarella järjestetään tauon jälkeen uimakouluja uimarannalla pitkän tauon jälkeen. Uimakoulut pikkasen paremmassa periferiassa on järjestetty Uimahalli Simmarissa sen käyttöönoton jälkeen, mutta nyt niin viitasaarelaiset vakituiset asukkaat kuin vapaa-ajan asukkaat pääsevät perinteiseen rantauimakouluun. Uimakoulut sopivat myös niille lapsille, jotka ovat osallistuneet uimaopetukseen uimahallissa. Uimarannan uimaopetuksessa tutuksi tulevat myös luonnonvedet.

Rantauimakoulut järjestetään maanantaisin 19.6.-24.7.2023 Hiekan uimalassa eli Kappelin rannassa (Kappelintie 25, Google Maps). Uimakouluissa on kaksi eri taitotasoa ja kolme eri ryhmää, kaikki uimakoulut on suunnattu yli 5-vuotiaille lapsille.

Ma klo 10.00-10.30 Jatkouimakoulu
Uimataitoisille yli 5-vuotiaille lapsille, jotka osaavat varmasti uida yli 5 metriä yhtäjaksoisesti.

Ma klo 10.30-11.00 Alkeisuimakoulu 1
Ma klo 11.00-11.30 Alkeisuimakoulu 2
Uimataidottomille yli 5-vuotiaille lapsille, osallistumisen edellytyksenä on kyky toimia ryhmässä ja noudattaa annettuja ohjeita.

Uimakoulun hinta on 10 € ja se sisältää kuusi opetuskertaa ja uintikirjan. Maksut uimaopettajalle käteisellä ensimmäisellä kerralle.

Ryhmiin otetaan 10 uimakoululaista. Uimakouluihin on sitova ilmoittautuminen pe 16.6. mennessä uimaopettajalle Tilda Puttonen p. 044 493 7986 / tilda.puttonen@outlook.com. Uimakoulut järjestää Viitasaaren kaupungin kanssa yhteistyössä Fysio Innostus Oy.

Uimakoulut toteutuvat säällä kuin säällä. Ukkosella ei mennä uimaan ja kylmällä säällä teemme harjoituksia tarvittaessa rannan puolella.

Alla rantauimakoulujen mainos kuvana, tulostettava PDF-tiedosto.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta