Viitasaarella suoritettavien avointen korkeakouluopintojen stipendit vuoden 2023 syyslukukauden osalta haettavissa 29.2.2024 mennessä

Julkaistu 04.01.2024

Viitasaaren kaupunki tukee toistaiseksi taloudellisesti kuntalaisten Viitasaarella suoritettavia opintosuorituksia avoimessa korkeakoulussa. Tukea maksetaan maksimissaan 300 euroa/lukuvuosi siten, että tuki myönnetään lukukausittain korkeakoulun veloituksen mukaisesti, kuitenkin enintään 15 €/opintopiste ja enintään 10 suoritetun opintopisteen pohjalta.

Stipendin saamiseksi tulee seuraavien kriteerien täyttyä:

  1. Opinnot ovat Suomessa toimivan ja julkisessa valvonnan olevan yliopiston tai ammattikorkeakoulun tarjoamia avoimen yliopiston tai avoimen ammattikorkeakoulun opintoja.
  2. Hakija on toimittanut virallisen opintosuoritusotteen tai opintotodistuksen, josta tulee ilmi suoritetut opintopisteet.
  3. Hakija on toimittanut tositteen, josta näkyy kurssimaksu (kopio laskusta tai verkkopankkimaksusta).
  4. Hakijan kotikunta on ollut Viitasaari 31.12.2022.

Korvausta syyslukukauden 2023 osalta on haettava 29.2.2024 mennessä. Haku tapahtuu lomakkeella, joka on saatavilla kaupungintalon neuvonnasta tai Asiointipisteestä, Osaamiskeskus Lennättimestä sekä kaupungin ja Lennättimen verkkosivuilta.

Hakemus osoitetaan Viitasaaren kaupunki/hallintopalvelut ja toimitetaan postin kautta osoitteella: Keskitie 10, 44500 Viitasaari tai sähköpostitse osoitteella: viitasaaren.kaupunki@viitasaari.fi, viitteeksi: Avointen korkeakouluopintojen stipendi.

Hakemuksen liitteeksi tulee toimittaa oppilaitoksen virallinen opintosuoritusote tai opintotodistus sekä tosite maksusta. 

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta