Viitasaarella tarjolla työtä ja mahdollisuuksia – Kaupunki kannustaa työntekijöitään osaamisen kehittämiseen ja työkiertoon

Julkaistu 18.03.2021

Viitasaarella on tällä hetkellä runsaasti työtä tarjolla niin yrityksissä kuin julkisilla tahoilla. Avoimista työpaikoista ilmoitetaan esimerkiksi Kuntarekryn ja TE-palveluiden verkkosivuilla.

Viitasaaren kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja. Kaupungin ja Pihtiputaan kunnan yhteinen henkilöstöjohtaja Mervi Pääkkö muistuttaa työn ja työntekijöiden merkityksestä kuntalaisen arkeen.

”Kuntalaiset ovat paikkakunnan sielu, henkilökunta sydän. olemme täällä kuntalaisia varten ja työntekijät ovat toteuttajia, joten molemmista pidetään huolta.”

Työntekijän kannalta laaja organisaatio mahdollistaa monia vaihtoehtoja vuosien varrella.

”Kaupunki kannustaa osaamisen kehittämiseen ja työkiertoon, mikä mahdollistaa oman työn katsomisen uusin silmin. Itsensä kehittäminen eri tavoin voi tarjota myös mahdollisuuden etenemiseen työssä ja uralla.”

Työpaikan ohella Viitasaarella järjestyvät myös muut elämän tarpeelliset elementit harrastuksista lähtien.

”Jos mukanasi muuttaa puoliso tai perhettä, ota yhteyttä niin selvitellään työllistymismahdollisuuksia ja muita käytännön asioita tarpeen mukaan.”

Jos avoimista paikoista ei löydy tällä hetkellä sopivaa, voi omasta osaamisestaan kertoa henkilöstöjohtajalle.

”Kaupungille tarvitaan uusia työntekijöitä eri aloille. Jos tällä hetkellä sopivaa työtä ei ole avoinna, voi minua lähestyä avoimella hakemuksella, joka voidaan huomioida esimerkiksi sijaisuuksissa”, Mervi Pääkkö kertoo.

Avoimen hakemuksen voi lähettää sähköpostitse mervi.paakko@viitasaari.fi

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta