Viitasaarella tilaisuus vesienhoidosta ja vesistökunnostusasioista maanantaina 16.5. – Tule tutustumaan ajankohtaisiin asioihin ja keskustelemaan

Julkaistu 11.05.2022

Keski-Suomen ELY-keskus järjestää toukokuussa 2022 koko Keski-Suomen maakunnan kattavan tilaisuussarjan. Viitasaarella tilaisuus järjestetään maanantaina 16.5. klo 17-19 kaupungintalon valtuustosalissa (Keskitie 10). Tilaisuudessa tiedotetaan ja esitellään maakunnan asukkaille ja asiasta kiinnostuneille vesienhoitoa ja vesistökunnostusasioita paikallisella tasolla. Tilaisuudet ovat avoimia ja suunnattu kaikille paikkakunnasta riippumatta, joihin myös ei-ammattilaiset asiasta kiinnostuneet pystyvät helposti osallistumaan ja saavat hyödyllistä tietoa.

Tilaisuudet kestävät 2 tuntia ja jokaisessa tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Esittelemme tiiviisti ja alueellisesti vesienhoidon perusasioita pääteemoista pintavedet, pohjavedet, vesistökunnostus ja  vesistökunnostusverkosto. Esitysten jälkeen on vapaata keskusteluaikaa, jolloin osallistujat voivat esimerkiksi esittää kunnostuskohteita ja tarpeita, tai kysyä lisätietoa ja tarkennuksia.

Alustava ohjelma
17.00-17.10 Kaupungin puheenvuoro/avaus
17.10-18.00 Vesienhoito alueellamme
18.00-18.15 Kunnostustarpeet alueellamme ja vesistökunnostusverkoston perustaminen
18.15-18.30 Miten käytät vesistökunnostusverkostoa
18.30-19.00 Kahvia ja keskustelua

Ohjelma on aikataulultaan suuntaa antava. Tilaisuuksissa painotetaan keskustelua, eli pyrimme vahvaan vuorovaikutukseen ja jättämään lopun kahvitteluun ja keskusteluun riittävästi aikaa.

Tilaisuudet järjestää ja rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus yhteistyössä Keski-Suomen kuntien ja Keski-Suomen vesi ja ympäristö ry:n kanssa. Keski-Suomen vesi ja ympäristö ry on maakuntamme tuore vesiensuojeluyhdistys, joka on perustetun vesistökunnostusverkoston omistaja.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta