Viitasaarelle etsitään tekijöitä – Tule Rekry, Työelämä ja Koulutus 2020 -messuille Jyväskylään tiistaina 21.1.

Julkaistu 17.01.2020

Porthanin satama ilmasta kuvattunaViitasaarelle haetaan parhaillaan eri alojen ammattilaisia niin kaupungille kuin alueen yritysten tehtäviin. Yritykset etsivät työntekijöitä muun muassa hoiva-alalle ja teollisuuteen. Juuri nyt kaupungilla on tällä hetkellä avoinna esimerkiksi kunnaneläinlääkärin, kiinteistörakennusmestarin ja työterveyshoitajan paikat. Kaupungin avoimet työpaikat löydät omalta sivultaan. TE-palveluiden sivulta löydät avoimet työpaikat myös yrityksissä.

Tule Rekry, Työelämä & Koulutus 2020 -tapahtumaan Jyväskylässä tiistaina 21. tammikuuta! Tapahtumassa kaupunki ja yritykset esittelevät tarjolla olevia työpaikkoja ja Viitasaaren mahdollisuuksia. Löydät meidät Paviljongista messuosastolta 217 (21.1. klo 10-18).

Viitasaarelta löydät mukavan elämän tärkeimmät asiat

Viitasaari on kodikas ja moderni maaseutukaupunki, jossa arvostetaan sekä sivistystä että kekseliästä yritteliäisyyttä. Pikkasen paremmassa periferiassa arki on sujuvaa, sillä työpaikat, julkiset ja kaupalliset palvelut sekä vapaa-ajan kohteet ovat  lähekkäin ja helposti saavutettavissa.

Asumiseen on runsaasti vaihtoehtoja, joista varmasti löydät mieleisesi. Hirsinen Marjametsän päiväkoti on yksi ylpeydenaiheistamme ja monipuolisessa koulukeskuksessa ovat koulut esikoulusta toisen asteen oppilaitoksiin sekä kansalais- ja musiikkiopisto.

Vapaa-ajasta voit nauttia vaikkapa kuntoportaissa, Suomen siisteimmäksi uimahalliksi kehutussa Simmarissa, laskettelusta Sahiksen hiihtokeskuksessa, hiihdosta vaihtelevilla laduilla ja sisäliikunnasta Viitasaari Areenassa. Kulttuuri- ja tapahtumatarjonta on runsasta ja monipuolista kansainvälisine esiintyjineen. Kalastukseen, metsästykseen ja retkeilyyn rauhallinen luontomme tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta