Viitasaarelle haetaan projektipäällikköä – Tule toteuttamaan Pikkasen enemmän liiketoimintaa!

Julkaistu 02.03.2021

Viitasaaren kaupunki on pikkasen parempi periferia – rohkeasti innovatiivinen ja elinvoimainen, luonnonläheisyyttä tarjoava vetovoimaisten palvelujen kaupunki! Haemme

Projektipäällikköä

Etsimme verkostomaisesta liiketoiminnasta, yritystoiminnan kehittämisestä ja virtuaalisista ympäristöistä kiinnostunutta projektipäällikköä määräaikaiseen, yritysten ja kaupungin yhteiseen Pikkasen enemmän liiketoimintaa -hankkeeseen.

Hankkeen ideana on edistää Viitasaaren keskustassa toimivien yritysten verkostona tuotettavien tuotteiden ja palveluiden kaupallistamista sekä mahdollistaa niiden palvelutarjonnan vieminen virtuaalitodellisuuteen. Projektipäällikkönä vastaat hankkeen toteuttamisesta hankesuunnitelman mukaisesti. Hanke on ideoitu yhdessä yrittäjien kanssa ja hankkeessa hyödynnetään paikallisesti arvokasta kulttuurihistoriaa. Projektipäällikkönä toimit kumppanuuksien rakentajana ja luot yhteistyötä yrittäjien, asukkaiden, kulttuurialan toimijoiden ja kaupungin kesken sekä kehität vanhan yhteiskoulun aluetta Vanha Viitasaari -hengen mukaisesti. Tukenasi toimii aktiivinen ohjausryhmä.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa tutkintoa ja yritystoiminnan tuntemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä sekä organisointi- ja esiintymistaitoja. Viestinnän, digitalisaation ja sosiaalisen median osaaminen katsotaan eduksi.

EAKR-rahoitteisen hankkeen käynnistämisen ehtona on rahoittajan myönteinen päätös hankkeelle. Hankkeen käynnistämisen ja työn alkamisen tavoiteaikataulu on 1.4.2021, kuitenkin viimeistään kevään 2021 aikana. Hanke päättyy 31.3.2023. Projektipäällikön lisäksi hanketta toteuttavat ostopalveluiden tuottajat.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Tarvittaessa hakemukset ja ansioluettelot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen viitasaaren.kaupunki@viitasaari.fi viimeistään 19.3.2021 mennessä. Hakemukseen tulee merkitä Projektipäällikön tehtävä. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja projektipäällikön kokonaispalkka on 4000 euroa/kk. Koeaika on neljä kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä
Kaupunginjohtaja Janne Kinnunen, janne.kinnunen@viitasaari.fi tai puh. 044 4597 300
Vapaa-aikatoimenjohtaja Jorma Rihto, jorma.rihto@viitasaari.fi tai puh. 044 4597 570
Henkilöstöjohtaja Mervi Pääkkö, mervi.paakko@viitasaari.fi tai puh. 040 542 6071

 

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta