Viitasaaren Digikeskus-hankkeeseen haetaan projektipäällikköä

Julkaistu 18.06.2021

Etsimme digitaalisten ympäristöjen ja verkostojen kehittämistoiminnasta kiinnostunutta projektipäällikköä määräaikaiseen Viitasaaren kaupungin ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun Digikeskus-hankkeeseen.

Hankkeen ideana on edistää digitalisaatiota pohjoisessa Keski-Suomessa. Digikeskus tulee tarjoamaan lähialueen eri toimijoiden käyttöön kattavasti osaamispalveluita, asianmukaiset tilat ja mahdollisuuden hyödyntää keskuksen laitteistoja omassa toiminnassaan sekä sen kehittämisessä.

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen toteuttamisesta hankesuunnitelman mukaisesti, suunnittelet ja toteutat aikataulun sekä hankinnat. Vastaat myös Digikeskuksen toimintamallin ja hankkeen jälkeisen jatkosuunnitelman valmistelusta. Projektipäällikön tehtäviin kuuluvat päivittäisen toiminnan ylläpito, hankehallinto yhdessä projektin osa-aikaisen suunnittelijan kanssa, sekä mm. hankkeen valmistelu, osaamistarpeen kartoitus ja valmennustoiminnan järjestäminen yhdessä yhteistyökumppaneiden ja osatoteuttajana toimivan JAMKin projektityöntekijöiden kanssa.

Projektipäällikkö toimii kumppanuuksien rakentajana luoden yhteistyötä yrittäjien, asukkaiden, kolmannen sektorin, yritysten ja oppilaitosten sekä kuntaorganisaation välille. Hanke toimii solmukohtana eri hankkeiden, yritysten ja muiden toimijoiden digitaalisessa toiminnassa. Hanke on ideoitu yhdessä muun muassa paikallisten yrittäjien, alueen muiden hanketoimijoiden sekä oppilaitosten edustajien kanssa. Tukenasi toimii aktiivinen ohjausryhmä.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa tutkintoa ja digitaalisen maailman tuntemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä sekä organisointitaitoja. Hankehallinnon tuntemus sekä viestinnän ja sosiaalisen median osaaminen katsotaan eduksi, kuten myös kokemukset digitalisaation hyödyntämisestä.

EAKR-rahoitteisen hankkeen käynnistämisen ehtona on rahoittajan myönteinen päätös hankkeelle. Hankkeen käynnistämisen ja työn alkamisen tavoiteaikataulu on 1.9.2021, kuitenkin viimeistään syksyn 2021 aikana. Hanke päättyy 31.8.2023. Tehtävä on kokoaikainen. Projektipäällikön lisäksi hanketta toteuttavat ostopalveluiden tuottajat.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Tarvittaessa hakemukset ja ansioluettelot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen viitasaaren.kaupunki@viitasaari.fi viimeistään 1.7.2021 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee merkitä Projektipäällikön tehtävä DIGIKESKUS. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES: n mukaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä
Kaupunginjohtaja Janne Kinnunen, janne.kinnunen@viitasaari.fi tai puh. 044 4597 300
Henkilöstöjohtaja Mervi Pääkkö, mervi.paakko@viitasaari.fi tai puh. 040 542 6071

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta