Viitasaaren kaupungintalon neuvonnan, puhelinvaihteen ja asiointipisteen aukioloissa muutoksia – Neuvonnassa ja puhelinvaihteessa palvelu jatkuu edelleen arkisin

Julkaistu 11.12.2023

Vuoden 2024 alusta alkaen Viitasaaren kaupungintalon neuvonnan ja puhelinvaihteen sekä asiointipisteen palveluaikoihin tehdään muutoksia. 1.1.2024 lähtien kaupungintalon neuvonta ja puhelinvaihde ovat avoinna arkisin klo 9-12. Asiointipiste puolestaan on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12.

Muutokset tehdään kaupunkiorganisaation uudistamisen vuoksi. Kyseisissä palveluissa toimineiden toimistosihteereiden työpanosta tarvitaan muihin tehtäviin. Viitasaaren toiminta organisoidaan uudella tavalla, koska kuntapariyhteistyö Wiitaunioni Pihtiputaan kanssa päättyy vuodenvaihteessa.

Kaupungintalon ovet ovat edelleen arkisin avoinna klo 8-16. Tapaamisia suositellaan sovittavan ennakkoon puhelimitse tai sähköpostilla. Henkilökohtaiset puhelinnumerot ja sähköpostit ovat löydettävissä muun muassa verkkosivuilta sekä usein esimerkiksi eri toimipaikkojen ilmoitustauluilta.

Joulun ja uuden vuoden aikaan kaupungintalo on suljettu 23.12.2023-1.1.2024.

Asiointipisteessä voi asioida Työ- ja elinkeinotoimiston toimintaan liittyvissä asioissa. Viitasaaren asiointipisteessa esimerkiksi neuvotaan ja ohjataan asiakkaita asioinnissa TE-palveluihin ja muun muassa otetaan vastaan palveluihin liittyviä asiakirjoja työnhakijaksi ilmoittautuessa. Asiointipisteessä aiemmin käytössä ollut Digi- ja väestöviraston asiointi on irtisanottu, koska DVV:n kanssa voi asioida internetissä ilman asiointipistettä ja kyseisen viraston etäpalvelu on lopetettu.

Viitasaaren kaupungintalo sijaitsee pikkasen paremman periferian keskustassa, osoitteessa Keskitie 10. Puhelinvaihteen numero on 014 459 7411 ja yleinen sähköposti on viitasaaren.kaupunki@viitasaari.fi.

Kaupungin henkilöstön sähköpostit ovat suurelta osin muotoa etunimi.sukunimi@viitasaari.fi, koulujen ja varhaiskasvatuksen henkilöstöllä etunimi.sukunimi@edu.viitasaari.fi, lukuunottamatta rehtoreita, koulunjohtajia, varhaiskasvatusjohtajaa ja sihteereitä, joilla pääte on edelleen @viitasaari.fi.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta