Viitasaaren kaupunki mukana Keksintöjen Viikolla – Tule tutustumaan virtuaaliseen osastoomme perjantaina 15.10.2021

Julkaistu 13.10.2021

Viitasaaren kaupunki on mukana valtakunnallisessa Keksintöjen Viikko XR -messutapahtumassa. Perinteisesti Viitasaari Areenassa järjestettävissä, mutta koronan takia toista kertaa virtuaalimaailmassa järjestettävillä messuilla on mukana muun muassa kaupungin hankkeiden projektihenkilöstöä.

Kaupungin ja Kehittämisyhtiö Witaksen yhteistyönä järjestämässä tapahtumassa on runsaasti näytteilleasettajia, joiden innovaatioihin ja tarjontaan on mahdollista tutustua AltspaceVR-ympäristössä. Tapahtuman luentoja sekä muuta sisältöä on mahdollista seurata myös suorassa Youtube-lähetyksessä. Ohjeet tapahtumaan osallistumiseen ovat Keksintöjen Viikon verkkosivuilla.

Syksyisin Viitasaarella järjestettävän Keksintöjen Viikko -tapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Messuilla keksijät ja startup-yrittäjät voivat esitellä ideoitaan, tuotteitaan ja palveluitaan potentiaalisille asiakkaille, rahoittajille ja yhteistyökumppaneille, he voivat kysyä neuvoa eri alojen asiantuntijoilta, keskustella messukävijöiden kanssa, kuunnella ajatuksia herättelevät puheenvuorot sekä verkostoitua muiden näytteilleasettajien kanssa.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta