Viitasaaren kaupunki on varautunut poliittiseen mielenilmaukseen torstaina 1.2.2024 – Ennakkotietojen mukaan kaupungin toiminta toteutetaan ilman suuria poikkeuksia

Julkaistu 29.01.2024

Eri järjestöt Suomessa ovat ilmoittaneet poliittisesta mielenilmauksesta, joka järjestetään torstaina 1.2.2024 eri puolilla maata. Viitasaarella kaupungin johtoryhmä on seurannut tilannetta edellisen ja tämän viikon aikana, jotta mielenilmausten aiheuttamiin mahdollisiin seurauksiin kaupungin toiminnassa voidaan varautua.

Viitasaarelle ei ole maanantaihin 29.1.2024 mennessä ilmoitettu poliittisia mielenilmauksia, jotka vaikuttaisivat kaupungin järjestämiin palveluihin. Esimerkiksi varhaiskasvatuksen ja koulujen ruokailut toteutetaan normaalisti. Torstaiaamuna 1.2.2024 varhaiskasvatuksen kaikki yksiköt ovat avoinna, mutta toiminta varaudutaan tarvittaessa keskittämään Marjametsän ja Miekkarinteen yksiköihin.

Vaikka laajoja vaikutuksia ei etukäteen ole tiedossa, torstain mahdolliset poliittiset mielenilmaukset voivat vaikuttaa yksittäisiin palveluihin hetkellisesti.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta