Viitasaaren kaupunki osallistuu Digiturvaviikkoon 25.–29.10. – Sisällöt avoimia kaikille

Julkaistu 25.10.2021

Digiturvaviikko alkaa ihan pian! Viitasaaren kaupunki on vastaa esitettyyn haasteeseen siitä, että työntekijät voivat käyttää yhden työtunnin viikon aikana digitaalisen turvallisuuden edistämiseen. Tunnin voi käyttää esimerkiksi Digiturvaviikon ohjelman parissa, opiskelemalla Digiturvallinen elämä -koulutuksia tai pelaamalla Digiturvallinen elämä -mobiilipeliä, johon on tulossa uusia digiturvahaasteita ennen teemaviikkoa.

Digiturvaviikon sisällöt ovat avoimia ja maksuttomia kaikille. Tälläkin kertaa Digiturvaviikolla on luvassa monipuolista ja opettavaista ohjelmaa digitaalisen turvallisuuden kentältä: ajankohtaisia keskusteluja digiturvallisuuden tilasta ja Digiturvabarometrin tuoreista tuloksista, vinkkejä turvalliseen etätyöhön sekä syväsukellus kyberhyökkäyksiltä suojautumiseen. Viikolla voi seurata suoria lähetyksiä, jotka tallennetaan ja tekstitetään jälkikäteen.

Digi- ja väestötietovirasto järjestää tänä syksynä toista kertaa kansallisen Digiturvaviikon. Viime lokakuussa järjestetty ensimmäinen Digiturvaviikko toi yhteen yli 300 organisaatiota rakentamaan turvallista digitaalista yhteiskuntaa.

Kaikki Digiturvaviikon sisällöt ja tiedot löydät viikon omalta verkkosivustolta.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta