Viitasaaren kirjasto-, opisto-, koulu- ja varhaiskasvatustoiminnassa sähköpostiosoitteiden muutoksia – Kirjastossa ja opistoissa Viitasaaren ja Pihtiputaan yhteistyö jatkuu

Julkaistu 01.12.2023

Viitasaaren kaupunkiorganisaation uudistukset vaikuttavat sähköpostiosoitteisiin, jotka tulee huomioida yhteydenotoissa. Pääosa muutoksista on jo otettu käyttöön. Jos et ole saanut sähköpostiyhteydenottoosi vastausta viime viikkoina, varmista, että käytät ajantasaista osoitetta. Suurimmassa osassa osoitteita ei ole uudelleenohjausta käytössä.

Kirjastojen ja opistojen toimintaa jatketaan myös vuodesta 2024 alueellisena yhteistyönä, vaikka Wiitaunioni-kuntapariyhteistyö muuten päättyy.

Viitasaaren kirjastotoiminta on jatkossa hallinnollisesti Pihtiputaan kunnan vastuulla, samoin kansalaisopisto Viitaseudun opisto. Viitasaaren alueen musiikkiopisto puolestaan on Viitasaaren kaupungin toteuttamaa toimintaa.

Viitasaaren kirjaston henkilökunnan sähköpostit ovat @pihtipudas.fi -päätteisiä. Muutos on jo tapahtunut. Viitasaaren kirjaston yhteisosoite on jatkossakin viitasaaren.kirjasto@viitasaari.fi

Viitaseudun opiston henkilökunnan osoitteet ovat jatkossa @pihtipudas.fi -päätteisiä muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Hallinnon eli rehtorin, vararehtorin ja toimistosihteerin sähköpostiosoitteet ovat edelleen @viitasaari.fi -päätteisiä, koska henkilöt vastaavat myös Viitasaaren alueen musiikkiopiston hallinnosta. Musiikkiopisto on Viitasaaren vastuulla. Kansalaisopiston opettajista Anne Kivivuoren ja Maarit Silvennoisen osoitteet ovat toistaiseksi @viitasaari.fi -päätteisiä, mutta myös he siirtyvät Pihtiputaan sähköpostiin loppuvuoden aikana.

Viitasaaren peruskoulujen, lukion ja varhaiskasvatuksen sähköpostiosoitteet ovat muuttuneet lähes koko henkilökunnan osalta. Vain hallinnollisissa tehtävissä toimivien (esim. rehtorit, koulunjohtajat, sihteerit) sähköpostien osoitteet ovat @viitasaari.fi -päätteisiä, muun henkilökunnan osoitteet ovat @edu.viitasaari.fi -päätteisiä. Tämän opetuksen ja varhaiskasvatuksen henkilökunnan sähköposteissa on uudelleenohjaus vanhasta sähköpostista uuteen, mutta suosittelemme käyttämään oikeaa osoitetta jatkossa.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta