Viitasaaren kirjaston palvelua uudistetaan – myös palveluaikoihin pieniä muutoksia

Julkaistu 24.10.2019

Viitasaaren kirjastolla otetaan 1.11.2019 käyttöön uudet palveluajat. Erillisistä kesä- ja talviaikatauluista luovutaan ja jatkossa palvellaan ympäri vuoden yhdellä aikataululla. Olemme jo muutamaan otteeseen aiemmin laajentaneet omatoimiaikaa niin, että se on käytössä joka päivä klo 07-21. Jouluaatto ja joulupäivä ovat vuoden ainoat päivät, jolloin kirjasto on kokonaan suljettu.

Omatoimisuuden myötä kirjaston asiakkaiden palvelutarpeet ovat hieman muuttuneet ja kello 18 jälkeen kirjaston henkilökuntaa tarvitaan aikaisempaa vähemmän. Vastaavasti kirjaston arjessa aamut ovat aiempaa vilkkaampia. Vaikka aamuisin ennen klo 12 ei olekaan virallista palveluaikaa, olemme silloin usein kirjastosalin puolella kirjoja hyllyttämässä ja silloin meitä saa edelleenkin rohkeasti pyytää apuun.

Saimme myös huomattavan parannuksen aikaisempaan seutulainakäytäntöön. Jatkossa myös seutulainat on mahdollista noutaa omatoimiaikoina! Enää seutuvarauksia ei tarvitse pyytää palvelutiskiltä, sillä lainausautomaattiin tehty uusi ohjelmointi mahdollistaa niiden lainauksen viivakoodilla. Nyt kaikki varaukset löytyvät numerolla varausten noutohyllystä.

Viitasaaren kirjaston uudet palveluajat:

maanantai    12-18
tiistai             12-16
keskiviikko   12-18
torstai           12-18
perjantai       12-16

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta