Viitasaaren lapsiperheille ja nuorille aikuisille suunnattu ilta – Osallistu Penkkikahvilaan 18.2.2021

Julkaistu 12.02.2021

Viitasaaren lapsiperheille ja nuorille aikuisille suunnattu ilta järjestetään Penkkikahvilana torstaina 18. helmikuuta 2021.  Tilaisuudessa käsitellään teemaa ”Mitä on hyvä elämä maaseudulla, miltä näyttää Viitasaaren tulevaisuus?”.

Penkkikahvilan tavoitteena on lisätä viranhaltijoiden, poliittisten päättäjien sekä kuntalaisten välistä vuoropuhelua. Penkkikahvilassa kuntalaisia kuullaan ja heidät otetaan mukaan omaa kuntaansa koskeviin asioihin ja kehittämistyöhön. Mukana on aina kunnan viranhaltijoilta ja päättäjiä. Viitasaaren Penkkikahvila liittyy KestäväMaaseutu -hankkeen toimintaan ja tutkimukseen, jossa selvitetään, mitä on hyvä elämä maaseudulla nyt ja tulevaisuudessa. Tutkimus taas tuottaa tietoa päätöksenteon tueksi, osallistumisella on siis merkitystä!

Mitä sinä haluaisit kysyä? Mistä haluaisit jutella? Penkkikahvilassa juttelemassa muun muassa vapaa-aikatoimen johtaja Jorma Rihto.

Penkkikahvilaa vietetään Teams -alustalla (osallistumislinkki) Penkkikahvila avataan 18.2. klo 17.45 ja ohjelma alkaa klo 18.00.

Jos et pääse etäyhteydellä mukaan, voit osallistua myös kaupungin järjestämässä tilassa turvaväleillä ja pienryhmässä. Ilmoitathan lähiosallistumisestasi ennakkoon 17.2. mennessä: kaisa.kervinen@msl.fi.

Tapahtuma Facebookissa

Varaa mukaan myös mobiililaite (puhelin tai padi), sen yhteyslaitteen lisäksi, jolla liityt Teams -kokoukseen. Mobiililaitetta tarvitaan Penkkikahvilan työpajaosiossa, jota vietetään Menti -alustalla. Ohjeita illan kulusta saat kahvilassa. Tilaisuuden järjestävät Viitasaaren kaupunki ja KestäväMaaseutu -hanke.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta