Viitasaari viitoittaa ensimmäistä Keksintöjen Kasvupolkua – Hae mukaan!

Julkaistu 13.02.2020

Esko Valtaoja puhumassa Keksintöjen Viikolla 2018.
Vuoden 2018 Keksintöjen Viikolla puhui Esko Valtaoja.

Viitasaarella järjestettävä Keksintöjen Viikko on jo 14 vuoden ajan auttanut yrityksiä ja yksityishenkilöitä innovaatioiden kaupallistamisessa ja kehittämisessä. Nyt Viitasaaren kaupunki, Kehittämisyhtiö Witas, Pisla Oy ja Kasvu Open lanseeraavat yhteistyössä Suomen ensimmäistä Keksintöjen Kasvupolun.

Keksintöjen Kasvupolku on osa valtakunnallista Kasvu Open -sparrausohjelmaa, joka tarjoa yrityksille maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen. Mukaan kasvupolulle etsitään kasvuhaluisia yrityksiä, joilla on innovatiivisia ideoita, tuotteita, palveluita tai liiketoimintamalleja.

Keksintöjen Kasvupolulle voivat hakea valtakunnallisesti kaikki omaan ideaansa/tuotteeseensa uskovat yritykset toimialaan tai ikään katsomatta. Hakevalta yritykseltä kuitenkin odotetaan, että suojausasiat, kuten patentit, ovat huomioitu ja vähintäänkin hakuvaiheessa. Hakijoiden joukosta tuomaristo valitsee mukaan kasvupolulle 15 kiinnostavinta yritystä. Kasvupolulla yritys tapaa yhteensä kahdeksan sparraajaa, jotka auttavat valittuja yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja kahdenkeskisissä tapaamisissa.

Kehittämisyhtiö Witas ja Viitasaaren kaupunki toivottavat kaikki Keksintöjen Kasvupolulle hakeneet yritykset tervetulleiksi esittelemään omia ideoitaan ja verkostoitumaan Keksintöjen Viikko -tapahtumaan 2.-3.10.2020 Viitasaarelle.

Haku Keksintöjen Kasvupolulle on auki ja mukaan voi hakea 1.4.2020 saakka.

Lisätiedot ja ohjeet mukaan hakemiseen löydät Keksintöjen Viikon verkkosivuilta.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta