VTScape-pakopeli

VTScape toistaiseksi suljettu

“Pomon salaisuus” on VTScapen ja Viitasaaren ensimmäinen pakopeli ja se sai jatkoa kesällä 2020 toisen pakohuoneen ”Kadonnut: Tuulikki Kähkönen” muodossa. Paikkakunnan nuorten tekemissä ja ylläpitämissä peleissä ratkotaan mielenkiintoisia mysteerejä. Pelaaminen on täysin ilmaista!

Pakohuone toistaiseksi suljettu. Varaukset ja kyselyt numerosta 044 935 7507. Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa nimellä @VTScape. Pakohuoneen osoite on Koulutie 4, 44500 Viitasaari (Google Maps)

Peliaika pakohuoneissa on 60 minuuttia, ryhmäkoko 2-5 henkilöä. Toiminnassa noudatetaan turvallisuus- ja hygieniaohjeita. Tutustuthan ohjeisiin VTScapen IG- ja Facebook-sivuilla. Saavuthan pelipaikalle hyvissä ajoin, noin 10 minuuttia ennen pelin alkua.

Pakohuone ”Kadonnut: Tuulikki Kähkönen”

Pienessä kylässä, jossa kaikki tuntevat toisensa, sattui taannoin järisyttävä tapahtuma. Erään perheen pienen tyttölapsi katosi tutusta leikkipuistosta kodin läheltä. Poliisi ei laajoista etsinnöistä huolimatta löytänyt tyttöä eikä heillä ollut epäiltyjä tapaukseen liittyen. Muutamia vuosia tapahtuneen jälkeen kadonnut lapsi löytyi harhailemasta läheltä kotiaan ilman kenkiää ja päällysvaatteita, mutta muuten kunnossa.

Samoihin aikoihin lapsen enttinen hoitotäti Tuulikki Kähkönen katoaa jäljettömiin. Kadonneen lapsen vanhemmat ovat kaikki nämä vuodet epäilleet hoitotädin osuutta työtn katoamiseen, todisteita Tuulikin syyllisyydestä ei ole kuitenkaan ollut. Hoitotädin yhtäkkinen katoaminen herättää kuitenkin vanhempien epäilykset uudestaan. Niinpä tytön vanhemmat ja sukulaiset päättävät epätoivoisina murtautua Tuulikin tyhjään asuntoon, todistakseen epäilynsä oikeiksi ja saadakseen Tuulikin tilille teostaan. Naapuri huomaa kuitenkin murron ja ilmoittaa asiasta poliisille, joka saapuu paikalle tunnin kuluttua.

Pakohuone ”Pomon salaisuus”

Olette työntekijöinä kansainvälisessä firmassa, jonka pääkonttori sijaitsee  Viitasaarella piilossa uteliailta katseilta. Nyt poliisi on saanut vihiä firmanne hämärästä toiminnasta vielä tuntemattomaksi jääneeltä ilmiantajalta.

Poliisit ovat matkalla tarkastamaan toimitilojanne ja heidän on määrä saapua kohteeseen tunnin kuluttua. Pomonne E. Kähkönen on kuitenkin itse jo paennut paikalta ja jättänyt teidät alaiset toimistoonsa lukkojen taakse. Teidän tehtävänne on löytää viimeinen todiste, jolla poliisit voisivat todentaa firmassa tapahtuneen rikollisen toiminnan.

Mikäli ette onnistu löytämään todistetta ja pakenemaan huoneesta ajoissa, kaikki syyt vieritetään teidän niskaanne. Jos taas onnistutte, pelastatte sekä itsenne, että Pomonne nahan.

VTScape

Pakopelin varaukset

044 935 7507 Soita

Lisätietoja

VTScape toistaiseksi suljettu

VTScapen toteuttaminen aloitettiin Maaseudun Sivistysliiton Hyvän mielen teot, yhteiset talkoot Kyyjärvellä ja Viitasaarella -hankkeessa. Hankkeen tuloksista, osallisuudesta ja MSL:n kuntayhteistyöstä voit lukea lisää MSL:n sivuilla.

VTScape toistaiseksi suljettu

Seuraa meitä Facebookissa!

Seuraa meitä Instagramissa!

VTScape toistaiseksi suljettu

Lisätiedot

Jaana Räihälä

opettaja

040 714 3887 Soita

Yksikkö

Haapaniemen koulu

Hae sivustolta