Wiilo-logistiikkakeskuksesta kehittämistyöpaja verkkotapaamisena 2.2.2024 – Ilmoittaudu mukaan logistiikka-alueiden konsepteja käsittelevään webinaariin

Julkaistu 26.01.2024

Viitasaarelle rakennettavaa Wiilo-logistiikkakeskusta käsitellään verkkovälitteisessä työpajassa perjantaina 2.2.2024. Valtakunnallisesti asiasta kiinnostuneiden lisäksi kehittämistyöpajaa suositellaan erityisesti Viitasaaren ja lähikuntien yrittäjille sekä viitasaarelaisille päättäjille.

Työpaja järjestetään osana LIMOWA Logistiikkaverkoston webinaaria, joka alkaa perjantaina klo 8.30. Webinaarissa käsitellään laajemmin ajankohtaista tietoa logistiikkakeskusalueiden ja kuljetusjärjestelmän kehittämisestä. Itse webinaarissa alustetaan sen jälkeen alkavaa Wiilo-kehittämistyöpajaa.

Wiilo-logistiikkakeskus on Viitasaarelle rakennettava kokonaisuus, joka toteutetaan Viitasaaren kaupungin ja sen tytäryhtiö Wiitaseudun Yrityspalvelun johdolla. Wiilosta kerrotaan tarkemmin sen omilla verkkosivuilla wiilo.fi. Logistiikkakeskuksen ensimmäinen vaiheen rakentamistyöt tehdään EU:n osarahoittamalla JTF-hankkeella, jonka rahoituksen on myöntänyt Keski-Suomen liitto.

LIMOWA ry:n järjestämään webinaariin ja työpajaan ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella 30.1.2024 mennessä. Lomakkeen yhteydessä on myös tilaisuuden ohjelma eri puheenvuoroineen. Teams-järjestelmässä järjestettävä webinaari on kaikille avoin ja mukaan mahtuu ensimmäiset 250 ilmoittautunutta.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta