Wiitaunionin johtoryhmässä käsiteltiin henkilöstön ja palveluiden tilannetta

Julkaistu 18.03.2020

Wiitaunionin johtoryhmässä keskiviikkona 18.3. käsiteltiin Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan supistuneiden palveluiden vaikutuksia henkilöstöön. Johtoryhmä pyysi työyksiköitä kartoittamaan henkilöstöä, jota voidaan siirtää toimialoilta toisille kiireelliseen tehtäviin. Työntekijöitä on käytettävissä joustavasti palveluiden toteuttamiseen ja sen vuoksi todettiin, että Wiitaunionissa ei ole tässä vaiheessa tarkoitus käynnistää irtisanomis- tai lomauttamismenettelyä.

Johtoryhmän kokouksessa käytiin läpi myös yleistä palveluiden tilannetta. Wiitaunionissa ei ole tällä hetkellä ketään varsinaisessa karanteenissa. Kansalais- ja musiikkiopistojen opiskelijoita tiedotetaan kurssijärjestelyistä suoraan opistojen toimesta. Mielenterveyskuntoutujien päivätoiminta nykyisessä muodossaan keskeytetään perjantaina 19.3., palvelu järjestetään muuten mahdollisuuksien mukaan.

Kunnallisille toimielimille suositellaan sähköisiä kokouskäytäntöjä huomioiden käsiteltävät asiat ja käytännön järjestelyjen vaatimukset. Yli 70-vuotiaat ja muiden riskiryhmien luottamushenkilöt voivat käyttää varajäseniä paikan päällä järjestettävien kokouksien aikana tilanne huomioiden.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta