Wiitaunionissa sopeutetetaan opistotoimintaa koronatilanteessa – Opetusjärjestelyt ovat kurssikohtaisia

Julkaistu 14.01.2022

Wiitaunionissa järjestetään musiikki- ja kansalaisopistojen opetus alkuvuonna 2022 Opetus- ja kulttuuriministeriön 12.1.2022 antamien suositusten mukaan. Wiitaunionin johtoryhmän torstaina 13.1.2022 tekemässä päätöksessä on huomioitu paikallinen epidemiatilanne.

Taiteen perusopetuksessa, eli musiikkiopistossa, kaikenikäisten yksilöopetus järjestetään lähiopetuksena. Aikuisten ryhmämuotoisen opetuksen järjestelyt on päätetty ryhmäkohtaisesti. Lasten ja nuorten ryhmäopetus järjestetään lähiopetuksena.

Vapaassa sivistystyössä, eli kansalaisopistossa, lasten ja nuorten kurssit, kaikenikäisten yksilöopetus ja ulkona järjestettävät kurssit toteutetaan normaalisti lähiopetuksena. Lähtökohtana aikuisten ryhmämuotoiselle opetukselle on etäopetus. Jos etäopetusta ei ole mahdollista järjestää, siirretään kurssin aloitusta helmikuun alkuun.

Opiskelijoita tiedotetaan kurssi- ja opetuskohtaisista järjestelyistä ryhmätekstiviestillä perjantain 14.1.2022 aikana opistojen toimesta. Opiskelijoita pyydetään odottamaan tiedotusta ennen yhteydenottoja.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta