Witaksen, Lennättimen ja Digikeskuksen avoimet ovet tiistaina 7.3. – Samassa yhteydessä kaupungin hankintainfo

Julkaistu 28.02.2023

Viitasaarelainen yrittäjä, päättäjä ja kuntalainen, tervetuloa tiistaina 7.3.2023 klo 12–19 Wiitakeskukseen (Keskitie 4, Google Maps)kurkkaamaan, mitä kaikkea Kehittämisyhtiö Witaksella, Lennättimessä sekä Digikeskuksessa tehdään ja tapahtuu! Illalla klo 17 alkaen järjestetään Hankintainfo Digikeskuksessa, jossa ovat esillä kaupunkiorganisaation ajankohtaiset hankinta-asiat.

Kaupungin täysin omistamaksi yhtiöksi siirtyneen Witaksen yrityskehittäjinä alkuvuodesta ovat aloittaneet Elina Mäkinen ja Marko Piispanen. Avoimissa ovissa on hyvä mahdollisuus jututtaa yrityskehittäjiä sekä Witaksen muuta henkilökuntaa. Lisäksi alueemme hanketoimijoita on paikalla kertomassa, minkälaista tukea kehittämishankkeet voivat esimerkiksi tarjota yritystoiminnan kehittämiseen liittyen.

Witas palvelee maksutta kaikkia viitasaarelaisia yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia.

”Nyt pystymme keskittymään kaupungin elinvoiman kehittämiseen uudella tavalla, Viitasaari ja yritykset ovat tietysti jo aiemmasta tuttuja ja monien kanssa yhteistyötä on tehty vuosien varrella. Avoimet ovet ovat hyvä tilaisuus tulla vaihtamaan kuulumisia ja keskustella uusista kehittämistarpeista”, toimitusjohtaja Tapani Laitinen kertoo.

Lisäksi alueemme hanketoimijoita on paikalla kertomassa, minkälaista tukea kehittämishankkeet voivat esimerkiksi tarjota yritystoiminnan kehittämiseen liittyen.

Witaksen lisäksi samassa rakennuksessa toimii lukuisten yritysten lisäksi kaupungin Lennätin-etätyötila sekä Digikeskus-hanke. Erilaisista toiminnoista on muodostunut monipuolinen osaamisen ja elinvoiman kehittämisen kokonaisuus.

Lennätin on toiminut vuodesta 2018. Monelle tila on tuttu työtilojen lisäksi erilaisten tapahtumien järjestämispaikkana. Etätyötilaa käyttävät niin Viitasaarella asuvat, vapaa-ajan asukkaat kuin muuten paikkakunnalla käymässä olevat.

”Siitä lähtien kun Witas muutti naapuriin, kynnys on ollut hyvin matala. Nyt yhteistyö on entistä mutkattomampaa, kun Witas keskittyy toimintaan Viitasaarella. Lennättimessä on syntynyt paljon vuorovaikutusta ja ideoita, sekä viety niitä eteenpäin”, Lennättimen toiminnasta vastaava viestinnänsuunnittelija Markus Kauppinen iloitsee.

Digikeskus on puolestaan käynnissä oleva EAKR-hanke, jossa mahdollistetaan erilaisten digitaalisten taitojen kehittymistä. Avoimissa ovissa pääsee tutustumaan 3d-tulostamiseen, virtuaalimaailmoihin sekä muihin Digikeskuksen erikoisuuksiin.

”Avointen ovien päivänä yrittäjät voivat helposti tulla sparraukseen digitaalisten mahdollisuuksien käyttämisestä omassa liiketoiminnassa”, Digikeskuksen projektipäällikkö Teemu Vuorela kannustaa.

Yrittäjille suunnatussa hankintainfossa klo 17-19 on esillä ajankohtaista tietoa Viitasaaren kaupungin ja kaupungin omiistaman Wiitaseudun Yrityspalvelun hankintoihin liittyen. Digikeskuksessa yrittäjien kanssa hankinnoista keskustelemassa ovat Viitasaaren kaupungin teknisen toimen toimialajohtaja Juho Tenhunen sekä Wiitaseudun Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Sampo Siik.

Tapahtuma muualla verkossa:

Avoimet ovet Witaksen verkkosivuilla
Hankintainfo Witaksen verkkosivuilla
Facebook-tapahtuma

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta